Már áprilistól tart a szezon a Science Hotel****-ben!

A 2015 augusztusában megnyitott belvárosi szálloda nagy népszerűségnek örvend, ahogy kezd egyre jobban bekerülni a köztudatba.


Köszönhetően az aktív értékesítésnek és Szeged népszerűségének, még a szállodaiparban ismert gyengébb hónapok is az elvártnál jobban alakultak. Áprilistól pedig már tényleg elmondhatjuk, hogy tart a nyári szezonra jellemző mozgalmasság, hiszen foglaltsága 84 % volt és a májusi is majdnem 90 %-ra tehető.

Vendégek összetételét tekintve leginkább a business és lesiure utazók körében arat nagy sikert. Említésre méltó még a szálloda családbarát tevékenysége is, valamint folyamatos fejlesztései ezen a területen.


Idén nagy törekvéseket tesz a szálloda értékesítése a szerb piac felé való nyitásra is. Ennek elérése érdekében elkezdték kidolgozni a szerb nyelvű honlapot, speciális ajánlatokat és olyan dolgozókat felvenni, akik szerb nyelven tudnak kommunikálni a hozzájuk érkező vendégekkel.

Tóth Szilvia szállodaigazgató elmondta, hogy büszke a fiatal szakemberekből álló csapatára, és örömmel tölti el, hogy vannak még olyanok, akik itthon kívánják kamatoztatni a tudásukat és nem vágynak külföldre. A Service4You Hotel Management tagjaként prosperáló Gold Key Award design díjas szálloda erős csapattal felvértezve indult neki a 2017. évi szezonnak és már készülnek az őszre is, amikor újra a business szektoré lesz a főszerep.

További hírek

Mit tesz a Hotel & More Group a fenntarthatóságért?
2024. Április 9.
A fenntarthatóság szolgálatában
Határon túli szálloda is komoly elismerést kapott
2024. Március 14.
Alvásbarát Hotel díjazott lett a Hotel & More Group székelyudvarhelyi szállodája
Egy magyar szállodaüzemeltető sikere
2024. Február 25.
Duplázott és nemzetközi brandekkel erősít a magyar szállodaüzemeltető
TOP 50-ben a Turizmus Évadnyitó Gálán
2024. Február 9.
A Hotel & More Group vezérigazgatója, Klemm Balázs ismét a turizmus 50 fontos szereplője között
Minden hír