Hotel & More törzsvendégprogram „Hotel & More Hűségprogram – az Ön szolgálatában”

„Jutalmazzuk a hűségét”

Ha Ön bármely szállodánkban legalább egy éjszakát eltöltött bármely Hotel & More által üzemeltetett szállodában automatikusan jogosult válik a törzsvendégprogramunk előnyeit igénybe venni.

Gyűjthet pontokat, amelyeket bármely házunkban elkölthet vagy akár „spórolhat” az azonnali kedvezményre jogosító csomagjaink valamelyikére.

Törzsvendégprogramunk a pontok adta kedvezményeken felül, a következő szolgáltatásokat biztosítja a szállodák foglaltságának függvényében

  • korai érkezés vagy távozás
  • magasabb kategóriájú szoba kedvezményes igénybevétele
  • kártyaszinttől függő szobai bekészítés

Hogyan gyarapíthatja pontjaitTörzsvendégprogramunk tagjai szállodáinkban minden saját szolgáltatásra elköltött 10 Ft után 1 pont jóváírásra jogosultak.

Ezen pontok a következő üdülés alkalmával minimum 1 Ft-ot érnek, amelyek a számla végösszegének maximum 30%-ig használhatók fel.

A kedvezmény igénybevételére a törzsvendég kedvezményre jogosult személynek a jelenléte szükséges.

A Törzsvendég pontok folyamatos felhasználásán kívül lehetőség van százalékos engedményt biztosító kedvezménycsomagok megszerzésére is!

A bronz csomag 5% kedvezményt biztosít az előre megrendelt és a szállodában igénybe vett saját szolgáltatások áraiból. A csomag igénylésének feltétele a törzsvendég programra való regisztráció.

Az ezüst csomag 10% kedvezményt biztosít az előre megrendelt és a szállodában igénybe vett saját szolgáltatások áraiból. A csomag igénylésének feltétele 80.000 pont elérése és beváltása, megtartásához évi (400 nap) 60.000 pont elérése és beváltása szükséges.

Az arany csomag 20%-os kedvezményt biztosít az előre megrendelt és a szállodában igénybe vett saját szolgáltatások áraiból. A csomag igénylésének feltétele 120.000 pont elérése és beváltása, megtartásához évi (400 nap) 100.000 pont beváltása szükséges.

A platina csomag 30%-os kedvezményt biztosít az előre megrendelt és a szállodában igénybe vett saját szolgáltatások áraiból. A csomag igénylésének feltétele 160.000 pont elérése és beváltása, megtartásához évi (400 nap) 140.000 pont elérése és beváltása szükséges.

A kedvezmények egyidejűleg legfeljebb két szoba, illetve vendéglátó és egyéb saját szolgáltatás esetében 10 fő erejéig vehetők igénybe.

A pontok gyűjtésének és beváltásának feltétele a szálloda online felületén történő közvetlen foglalás, bármely közvetítőn (utazási iroda, online közvetítő) keresztül érkező foglalás után nem áll módunkban törzsvendég kedvezményt vagy pontfelírást jóváírni

A törzsvendég pontok a Hotel&More által üzemeltetett szállodákban gyűjthetőek és használhatók fel, az aktuális szállodák listáját a hotelandmore.hu/hu/hotels oldalon találhatják meg

Amitől talán többet ér, mint gondolná

  • Törzsvendég programunkat a saját email címével és jelszavával elérhető webáruháza segítségével veheti igénybe, foglalásait és pontjainak menedzselését is könnyedén intézheti ezen felületen
  • Hamarosan mobiltelefonra elérhető applikáción keresztül is foglalhat a törzsvendég program keretein belül
  • Webáruházában a kedvezményeken kívül egyéb csak Önnek ajánlott csomagokat és szállodai szolgáltatásokat találhat
  • Folyamatosan bővülő partnerink szolgáltatásait is kedvezményesen veheti igénybe a webáruházon keresztül történő megrendeléseknél, bizonyos esetekben növelheti törzsvendég pontjainak számát
  • Figyelje akcióinkat, hiszen időszakonként pontjainak értéke megsokszorozódhatnak vagy akár egy-egy foglalás vagy szolgáltatás igénybevétele esetén extra pontokhoz juthat