Rólunk

A Hotel & More Holding segít a szállodák üzemeltetési stratégájában tervezéstől az üzemeltetésig.

Cégtörténet“Kis lépések vezetnek nagy célok eléréséhez” (Confucius)

2008-ban egy - több évtizedes szállodai, idegenforgalmi szakmai tapasztalattal rendelkező - lelkes csapat azzal a céllal hozott létre egy cégcsoportot, hogy professzionális szálloda üzemeltetési stratégiát nyújtsanak független, láncokhoz nem tartozó szállodák tulajdonosainak és operatív munkájuk során felmerülő nehézségeik megoldását tanácsadással segítsék.

2017 nyarán az alapítók közös megegyezéssel úgy határoztak, hogy más-más irányban, eltérő elképzelésekkel szeretnék folytatni a közösen megkezdett munkát. Ennek eredményeképp Klemm Balázs alapító Hotel and More Holding néven folytatja a már megkezdett szállodaüzemeltetési, stratégiai tanácsadási, üzletfejlesztési tevékenységét és e mellett hotel célú ingatlanfejlesztések irányába is elmozdul.

Boldizsár Zoltán folytatja Service4You néven tevékenységét.

A cégcsoport kissé átalakult, de lelkes szakmai csapatunk magas színvonalon, de bővített szolgáltatásokkal áll a szállodaipart és vendéglátást érintő bármely szegmenssel kapcsolatos megkeresésre.

A cég új szállodát építtető, nem szakmai befektetők számára is alternatívát kínál a tervezéstől az üzemeltetésig.

Sikeres szakmai munkánk eredményeként cégünk portfóliójában számos létesítmény szerepel. Tekintse meg szállodaüzemeltetés referenciáinkat.

Tulajdonos

Klemm Balázs
Tulajdonos
Klemm Balázs
Tulajdonos
Szakmai pályafutását klasszikus módon, londinerként kezdte a Hotel Flamenco-ban majd, mint portás a Hotel Regében és a Hotel Tavernában dolgozott. Szállodás karrierjében tovább lépve a Hotel Liget assistant front office manageri, a Hotel Agro értékesítési igazgatói, majd ugyanitt szállodavezető helyettesi pozícióját töltötte be. Később a Hunguest Hotel Rege és Európa, utóbb Europa Hotels & Congress Center értékesítési igazgatójaként, ezt követően szálloda igazgatójaként tevékenykedett. 2008-tól a Service4You Hotel Management Company tulajdonosa, mellette saját utazási irodáját is vezeti. 2017 nyarától Hotel and More Holding néven folytatja a már megkezdett szállodaüzemeltetési, stratégiai tanácsadási, üzletfejlesztési tevékenységét és e mellett hotel célú ingatlanfejlesztések irányába is elmozdul. 2016-ban a magyar turizmus 50 legbefolyásosabb személye közé választották. Németül, spanyolul, olaszul, angolul és oroszul beszél.
vissza