Amadé Panzió & Étterem

Hargita megye szívében, Madéfalván erdélyi vendégszeretettel várjuk Önt! A panzió és az étterem berendezésében, stílusában és az ételek jellegében is őrizzük a székely hagyományokat.

Amadé Panzió & Étterem
Jókedv, családszeretet, az otthon kényelme fontos értékek számunkra. Ön is ezekkel fog találkozni hagyományos székely stílusban épült és berendezett panziónkban, valamint székely ételeket kínáló a’la carte éttermünkben.

Arra törekszünk, hogy vendégeink otthonosan érezzék magukat. Könnyű ellazulni a világos, tágas terek, a vidám dekoráció és a kiegészítők között. A hagyomány jegyében készült minőségi – kézzel festett szekrények, asztalok, székek és ágyak összhangja egy gondos székely gazda házát idézi. Szobáinkban kis és nagycsaládos vendégeink is kényelmesen megszállhatnak.

Ételeink sorát pedig úgy állítottuk össze, hogy egy meghitt családi vacsorának is megfeleljen. „Mintha a nagyi készítette volna” - halljuk az étteremből a konyhába beszűrődő elégedett megjegyzéseket. A felszolgálók mosolya, a házias ízek gyorsan elfeledtetik velünk a szürke hétköznapok egyhangúságát. Térjen be hozzánk akár egy baráti bowlingra, engedje el magát egy korsó hideg sör vagy pohár bor mellett a bárban.

A 80 férőhelyes étterem, a kényelmes konferenciaterem messzi vidékekről csábítja a céges és családi rendezvényeket. Konyhánk elkötelezett a helyi, minőségi alapanyagok felhasználása, a modern konyhatechnikák alkalmazása mellett. Szobáinkban pedig a kényelem érdekében ötvöztük a hagyományos dekor elemeket a minőségi felszereltséggel. Minden szobához tartozik külön fürdőszoba, LED TV, az apartmanokban fürdőkád és minihűtő is található. Parkolónk személyautók és buszok számára is rendelkezésre áll.

Amikor szeretné barátaival, családjával szeretné felfedezni a csodás Hargita megye látnivalóit, vagy amikor átutazóban van és megfáradt, megéhezett, és amikor tapasztalt, megbízható helyszínt keres rendezvényének, szeretettel várja Önt a madéfalvai Amadé Panzió & Étterem!

Elérhetőségek:
Amadé Panzió & Étterem
Cím: 537295 Madéfalva (Siculeni) 42 szám, Hargita megye, Románia
Telefon: (004)-(0266) – 379 263; (004)-(0749) – 465 407
E-mail: info@amadepanzio.ro
Weboldal: www.amade.ro


Tovább a szálloda honlapjára
Szobafoglalás

Vissza