ETO Park Hotel****superior Business & Stadium, Győr

A szálloda összesen 103 nem dohányzó szobával és lakosztállyal várja vendégeit, melyek közül 98 Superior Business szoba, 5 pedig Executive Business lakosztály. A szobák közül 5 pár összenyitható, 2 pedig speciálisan mozgáskorlátozottak részére kialakított. A szobák több mint feléből élvezhető a stadion panorámája

Szálloda: ETO Park Hotel**** Business & Stadium
Térkép: ETO Park Hotel**** Business & Stadium
Az ETO PARK HOTEL****superior Business & Stadium, Győr az ETO Park multi funkciós központ részeként közvetlenül az ETO Park Élményközpont szomszédságában helyezkedik el, csupán néhány percnyire a városközponttól és a Győri Ipari Parktól. 4*-os minősítése révén a kikapcsolódni vágyók és az üzleti élet szereplői számára is tökéletes választás. Kézenfekvő megoldás az ideérkező sport csapatok számára is, a sportlétesítmények közelsége miatt.

A stadionra néző szobákkal és étteremmel igazán egyedi élményt nyújt az itt tartózkodók számára. A modern, jól felszerelt konferenciatermek természetes megvilágítással és a gyönyörűen díszített, bálterem kitűnő helyszínt kínál minden alkalomra, legyen az üzleti megbeszélés, társadalmi esemény vagy éppen esküvő.

A szálloda Magyarország első üzleti és szabadidős multi funkciós központjának, az ETO Park fejlesztési projektnek befejező egysége, ezzel válik teljessé az előzetesen megálmodott koncepció.

Budapest felől haladjon az M1-es autópályán Bécs irányába a 115-ös számú kijáratig, majd a 81-es számú főúton haladjon Székesfehérvár, Győr-szabadhegy felé, a második körforgalomnál hajtson ki az első kijáraton az Ipar utca felé. A legközelebbi vasútállomás Győr vasútállomás, amely személygépkocsival 5-6 perc alatt érhető el.

Igazgató:

Megközelítés:
  • Vasútállomás: 1,9 km (Győr-Gyárváros vasútállomás)
  • Busz: 3,9 km (Győr buszpályaudvar)
  • Repülőtér: 16,3 (Pér Repülőtér)
  • 151 km (Budapest Liszt Ferenc Repülőtér)

Elérhetőségek:
ETO PARK HOTEL**** Business & Stadium, Győr
H - 9027 Győr
Nagysándor József u. 31.
www.hoteletopark.hu
info@hoteletopark.hu

Győr távolsága más városoktól:
  • Budapest: 139 km
  • Bécs: 107 km
  • Pozsony: 87 km

Tovább a szálloda honlapjára
SzobafoglalásVissza