Főnix Medical Wellness Resort

Ki ne vágyna arra, hogy felfedezze hazánk igazi értékeit, rejtett kincseit? A Budapesttől mintegy másfél órára, Nógrádgárdonyban található Főnix Resort pontosan egy ilyen felfedezni való gyöngyszem, a nyugalom szigete, a maga nemében egyedülálló Magyarországon.

Wellness szálloda, ahol nem csak a kényeztetésre, hanem az egészségmegőrzésre is figyelünk. Egy ízlésesen berendezett Kastélyszálló, ahol tapintani lehet a XIX. századot, a Zichy és a Majláth család örökségét, mégis a XXI. század kényelme vesz minket körül. Egy héthektáros természetvédelmi terület által körülölelt Ökohotel, amely működéséhez megújuló energiát használ, és ahonnan kerékpárral, autóval vagy akár gyalogosan is felkereshetjük a környék látnivalóit és csodálatos élményeket gyűjthetünk.

Ideális a világtól való elvonulásra, pihenésre, kikapcsolódásra és feltöltődésre. Kiülni a teraszra egy pohár borral, hallgatni a természet hangjait, majd úszni, beülni a pezsgőfürdőbe vagy a szaunába vagy éppen egy jót kirándulni vagy lovagolni és végül egy finomat vacsorázni - kell ennél több?

Fedezze fel a főúri kényelmet és a kastélybeli életet. Szobáink mindegyike a kastély héthektáros ősfás parkjára néz. Ingyenes wifi, valamint zárt parkoló használatot és fürdőköpeny bekészítést biztosítunk vendégeinknek.

Elérhetőségek:
Főnix Medical Wellness Resort
2673 Nógrádgárdony, Kórház utca 1.
www.fonixresort.com
recepcio@fonixresort.hu

Tovább a szálloda honlapjára
Szobafoglalás

Vissza