Hotel Küküllő*** - Székelyudvarhely, Erdély, Románia

Legyen a Vendégünk Székelyudvarhely egyetlen városközponti szállodájában, a Hotel Küküllő***-ben! Szállóvendégeink között üzleti átutazókat és városlátogatókat, túrázókat és nyugdíjasokat üdvözölhetünk a világ minden tájáról.

Szállodánk 5 emeleten összesen 73 szobával rendelkezik. Az ízlésesen berendezett családi, business- és panorámás szobáink felszereltsége és berendezése, valamint a szinteket összekötő lift mind az Ön kényelmét szolgálják.

Menta Bistro a szállodában lakó és a külsős vendégeket egyaránt vendégül látja. Nyári időszakban éttermünk szabadtéri terasszal tart nyitva a helyiek legnagyobb örömére is. Szállodánk hagyományos konyhája és vendéglátása a környék lakosságát is vonzza, helyszínt biztosítva fontos családi rendezvényeknek.

Szoba- és éttermi kapacitásunk lehetővé teszi kisebb és nagyobb csoportok fogadását is, így vállalati csapatépítőket ill. városlátogató körutazókat egyaránt örömmel látunk vendégül és ajánlunk számukra változatos programokat. A földszinten találhatók rendezvénytermeink közel 400 négyzetméteren változatosan összenyitható, légkondicionált helyiségek, melyek konferenciaszolgáltatásokkal bővítve adnak helyszínt megbeszéléseknek, tréningeknek, partnertalálkozóknak és céges rendezvényeknek.
Rendelkezünk egy kisebb wellness részleggel is, ahol két szauna, egy jacuzzi és egy merülőmedence segíti a pihenést. Felfrissülésre vágyó vendégeink masszázs terápiáink közül választhatnak.

Közeli városok: Marosvásárhely, Segesvár, Brassó, Csíkszereda
Látnivalók a környéken: Korond, Parajdi Sóbánya, Szováta, Madarasi-Hargita, Székelyderzs, Segesvár, Gyilkos-tó, Békás-szoros

Elérhetőségek:
Hotel Küküllő*** Székelyudvarhely
Cím: Székelyudvarhely, Városháza tér 16 szám, Románia
Telefon: +40 266 213 963; +40 732 668 703
E-mail: office@kukullo.ro, marketing@kukullo.ro
www.kukullo.ro


Tovább a szálloda honlapjára
Szobafoglalás

Vissza