Tündérkert Hotel Noszvaj

Akik nálunk pihentek, egybehangzóan állítják, hogy egyénisége, különleges hangulata van a szállodának, mely jelentős részben az egyedi stílusnak köszönhető. A múlt és jelen találkozása mentén született, egyedi stílusú belső tereinket világos tónusok uralják.

Erdei hotel, erdei hangulat, erdei kilátásKis szállodánk a De la Motte kastély kertjének szomszédságában fekszik, tehát a vendégek a nap minden percében gyönyörködhetnek a természetben. Az erdei környezet földszíneit lágy vaníliával, tört fehérrel és üde kékkel kompenzáltuk szobáink kialakításakor. A koptatott hatású parketta mintája rendhagyó módon a mennyezeten folytatódik.

Aktív nap, pihentető éjEgy aktív pihenéssel töltött nap után igazi felüdülés az ország egyik legtisztább levegőjű településén aludni! Szobáink hangulatát az erdei kilátás és a természet közelsége határozza meg. A minőségi, kényelmes ágyak, matracokkal és a remek elsötétítést kínáló függönyökkel pihentető alvást biztosítanak. Szobáink franciaágyas, illetve kétágyas elrendezésben is igényelhetők. Sok szoba parkra néző erkéllyel rendelkezik, a földszintiek önálló kertkapcsolattal. Szobáink pótágyazhatók, a zuhanyzó mérete 70x70 cm, valamint kivétel nélkül nemdohányzók.

Elérhetőségek:Tündérkert Hotel Noszvaj
3325 Noszvaj, Dobó István utca 10.

www.tunderkerthotel.hu
info@tunderkerthotel.hu

Vissza