Villa Pátzay Borhotel

Borhotelünk festői környezetben, otthonos hangulatával és kifinomult vidéki eleganciájával kiváló helyszíne lehet a nyugodt kikapcsolódásnak és tökéletes feltöltődésnek. A szőlőskertekkel körülvett, modern szálloda lélegzetelállító panorámát és finn szaunát kínál vendégeinek.

A Badacsonyban, egy nyugvó vulkánon fekvő csendes településen található Villa Pátzay Borhotel a Balaton északi oldalán, a tótól 1,5 km-re várja vendégeit. A szőlőskertekkel körülvett, modern szálloda ingyenes wifi-t, lélegzetelállító panorámát és finn szaunát kínál.

Hotelunk összesen 10, franciaágyas szobával rendelkezik, melyek közül 5 az emeleten, 5 pedig az épület földszintjén található. A ház minden szobája klimatizált, tévével, beépített gardrób szekrénnyel, hűtővel, éjjeli szekrénnyel, lámpákkal, íróasztallal és bőröndtartóval vannak felszerelve. Emeleti szobáink fürdőszobái tusolóval, míg a földszintiek hatalmas fürdőkáddal vannak ellátva.

Mind szállodánk étterméből, mind pedig a mellette található teraszról festői kilátás nyílik a Balatonra, így vendégeinknek páratlan élményben lehet részük, miközben séfünk különleges fogásaival kényeztetik ízlelőbimbóikat. Maga az étterem 25 fő, míg a terasz 30 fő befogadására képes, így nagyobb baráti vagy családi összejövetelek számára is kiváló választás lehet.

Elérhetőségek:
Villa Pátzay Borhotel
8261 Badacsonytomaj
Bogyay Lajos út 3.
www.villapatzay.hu
info@villapatzay.hu

Tovább a szálloda honlapjára
Szobafoglalás

Vissza