2021 Évértékelő: A válság a sok nehézség mellett számos lehetőséget is teremt

Klemm Balázs, a Hotel & More Group vezérigazgatója értékelte a cégcsoport 2021-es eredményeit.

„Az elmúlt két évben a járvány írta a forgatókönyvet, mi pedig a legjobb tudásunk szerint rögtönöztünk. Ugyanakkor meggyőződésem, hogy egy válság sok nehézség mellett számos lehetőségeket is teremt” – adott hangot filozófiájának, bizakodásának a vezérigazgató.”

A cégcsoportunk szállodáit a járványügyi korlátozások miatt májusig alacsony forgalom, majd kiemelkedő nyári és őszi szezon jellemezte, természetesen leginkább a vidéki helyszíneken. Az árbevételt tekintve a 2021-es árbevételünk összességében felülmúlta a 2020-as évit, amiben a balatoni szezon örvendetes kitolódása is közrejátszott. A Hotel & More Group portfóliója a kihívásokkal teli, tavalyi évben 6 belföldi szállodával bővült.

Klemm Balázs teljes évértékelője a turizmus.com -on olvasható.