A Körszállóban elszállásolt menekültek megrendítő, fájdalmas háborús történetekről számoltak be

Az Indexnek nyilatkozott Klemm Balázs, a Hotel & More Group vezérigazgatója, aki személyesen beszélt a Hotel Budapestben elszállásolt menekültekkel a háborús megpróbáltatásaikról.

Fotó: Bodnár Patrícia / Index.hu
"Azt tapasztaljuk, hogy a menekültek egy részének nincs konkrét terve a jövőre nézve, az egyik szobánkban például egy várandós édesanya lakik a férjével és kétéves gyermekükkel. Mindent maguk mögött hagytak, idejöttek két bőrönddel, és várják, hogy jobbra forduljon minden

– mesélte az Indexnek Klemm Balázs, a Körszállót üzemeltető cég, a Hotel & More Group vezérigazgatója, hozzátéve, hogy az elmúlt napok a személyzetet is megviselték, az egyik recepciós például fel is mondott, mert mentálisan képtelen volt megbirkózni a mostani helyzettel."

Az Index cikke a témáról bővebben beszámol.

További hírek

Budapest beindult
2022. Június 16.
A Figyelő üzleti hetilap a Hotel & More Group vezérigazgatóját, Klemm Balázst is megkérdezte a témában a cégcsoport ikonikus budapesti szállodája, a Hotel Budapest kapcsán.
(2022/23 Figyelő 27-30. oldal)

Tovább a cikkre.
TOP 50-ben a Turizmus Gálán
2022. Május 2.
A Hotel & More Group vezérigazgatója, Klemm Balázs ismét a turizmus 50 fontos szereplője között.
Jobb időkre várva
2022. Április 14.
„Az orosz és ukrán utazók beláthatatlan ideig eltűnnek a magyar piacról” - írja a Figyelő üzleti hetilap a mai napon megjelent számában.
Ukrajnából, a háború pokla elől menekülők mindig hálával gondolnak majd vissza a magyarok segítőkészségére
2022. Március 17.
A Magyar Hírlapnak nyilatkozott Klemm Balázs, a Hotel & More Group vezérigazgatója, aki naponta találkozik a Hotel Budapestben elszállásolt menekültekkel
2021 Évértékelő: A válság a sok nehézség mellett számos lehetőséget is teremt
2022. Március 7.
Klemm Balázs, a Hotel & More Group vezérigazgatója értékelte a cégcsoport 2021-es eredményeit.
Minden hír