A legjobb akciós szálláshelyek egy helyen

Az egyhetes nyaralás vagy akár csak a hétvégi kikapcsolás megszervezésekor a helyszín vagy a szállodai szolgáltatások mellett az ár az egyik legfontosabb szempont a leendő vendégek számára.


Hiába fér már rájuk bőven egy kis pihenés, csak akkor nem sajnálják maguktól, ha megtalálják hozzá a legkedvezőbb ajánlatot. Így a szálláshelyeknek akkor sikerülhet magukhoz csábítani a potenciális vendéget, ha előrukkolnak valamilyen akcióval. Azonban, minél többet kell kutatni a kedvező ajánlat után, annál biztosabb, hogy az illető feladja, és inkább olyan helyen próbálkozik, ahol egyszerűbb a dolga.

Az összes akciós csomag összegyűjtve

A fenti megfontolásból hoztuk létre két hónappal ezelőtt a S4YHotels.hu oldalt, amely a Service 4 You cégcsoport összes szállodájának akciós csomagjait gyűjti össze. Szerettük volna megkönnyíteni mindazok dolgát, akik számára a nyaralás kiválasztásakor az ár a legfontosabb szempontok közé tartozik; illetve azokét is, akik szeretik minél kényelmesebben megoldani az utazás megszervezését, a legjobb ajánlatok felderítését. Az oldalon kilenc város három- és négycsillagos hoteljeinek akciós ajánlatai közül válogathat a látogató. Az úti célok között olyan népszerű települések szerepelnek, mint Hévíz, Zalakaros vagy Orosháza-Gyopárosfürdő; de természetesen nemcsak a fürdőzés szerelmesei találnak maguknak való ajánlatot itt, hanem például az aktív kikapcsolódás, a kirándulás vagy épp a sport rajongói is.

Szezonális és speciális ajánlatok

A vendég nemcsak úti cél szerint böngészhet, hanem szezonális vagy speciális ajánlatok alapján is, tehát válogathat kifejezetten a nyári családi üdüléshez, vagy épp pünkösdi kikapcsolódáshoz ideális szállodák között is. A személyre szabott ajánlatoknak köszönhetően az oldal egyre nagyobb népszerűségre tett szert az elmúlt 2 hónap alatt, így elindítói komoly lehetőségeket látnak benne a jövőre nézve.

Garancia a legalacsonyabb árra

A siker egyik kulcsa a cég által nyújtott árgarancia, amellyel biztosítani tudják a vendégek számára, hogy személyre szabott áraiknak köszönhetően mindig a lehető legkedvezőbb feltételekkel találhatnak maguknak szállodai szolgáltatást. Ennek értelmében, amennyiben a látogató a foglalásától számított 24 órán belül talál máshol kedvezőbb publikus ajánlatot, ajánlatukat a kedvezőbb ár alapján módosítják. Illetve, a fentiek esetén a vendég automatikusan az S4Y Club tagja lesz, így a Service4You valamennyi, a programban résztvevő szállodájában további kedvezmények várnak rá. A fentiek által nyújtott kényelem és biztonság az, ami időről időre odacsábítja a nyaralásra vágyókat az oldalra.

További hírek

Mit tesz a Hotel & More Group a fenntarthatóságért?
2024. Április 9.
A fenntarthatóság szolgálatában
Határon túli szálloda is komoly elismerést kapott
2024. Március 14.
Alvásbarát Hotel díjazott lett a Hotel & More Group székelyudvarhelyi szállodája
Egy magyar szállodaüzemeltető sikere
2024. Február 25.
Duplázott és nemzetközi brandekkel erősít a magyar szállodaüzemeltető
TOP 50-ben a Turizmus Évadnyitó Gálán
2024. Február 9.
A Hotel & More Group vezérigazgatója, Klemm Balázs ismét a turizmus 50 fontos szereplője között
Minden hír