A Mókaland brand új tagja, Hotel Yacht**** Wellness & Business Siófok

A családosok SZÉP kártyával már több színvonalas szállodába látogatnak el. Szállodánk, a siófoki Hotel Yacht**** is nyitott ez irányba, családbarát szolgáltatásainkkal pedig még inkább vonzó szálláshely lehetünk a gyermekeseknek.

Árképzésünkben a 6 éven aluli gyermekeket ingyen látjuk vendégül, valamint kedvezményes árakat alakítottunk ki a gyermekkel egyedül érkezőknek és a nagycsaládosoknak. Számunkra fontos, hogy a család minden tagja jól érezze magát itt tartózkodása során, legyen szó aktív, vagy passzív pihenésről. Bababarát szolgáltatásaink része, hogy a vendég már érkezés előtt lefoglalhatja a szobai bekészítéseket, mint babakád, babaágy, cumisüveg- melegítő, fellépő, babyőrző.


Az étteremben, külön figyelmet fordítanak a gyermekekre, a várakozási idő alatt színezőt kapnak, vagy az étterem előtti játszótéren tudnak játszani, melyre a szülők rálátnak. Gyermekmenü szerepel étlapunkon, a kisebbeknek pedig bébiételt kínálunk.

Service4You által megálmodott MóKaland brand új tagjaként játszósarkunk jól felszerelt minden korosztály számára. Délelőtt és délután mesefilm vetítéssel várjuk a kicsiket. Nagy népszerűségnek örvend az X-Box, amellyel fiúk és lányok egyaránt jól szórakoznak. Recepciónkon elérhetőek társasjátékok, kismotorok. A hosszú hétvégéken és ünnepek alkalmával animációs programokkal várjuk a gyermekeket.

További hírek

Nem tervez szállodabezárást a Hotel & More Group
2022. Szeptember 23.
Klemm Balázst, a Hotel & More Group vezérigazgatóját kérdezte Varga Mónika az InfoRádióban, hogy tervez-e szállodákat bezárni a fűtési szezonban, valamint milyen forgalomra számít a következő hónapokban.
„Klemm Balázs, a 24 szállodát üzemeltető cégcsoport vezérigazgatója az InfoRádiónak azt mondta: nem számít drasztikus vendégszámcsökkenésre, az emelkedő rezsiárak miatt pedig energiahatékonysági beruházásokba kezdenek. Varga Mónika interjúja.”
Tudomásul kell venni a nyereségesség csökkenését
2022. Szeptember 8.
Klemm Balázs a Hotel & More Group vezérigazgatója nyilatkozott TREND FM-nek a szállodaszektor aktuális kihívásairól
Klemm Balázst kérdezte Érczfalvi András a szállodaipar előtt álló kihívásokról a TREND FM műsorán
2022. Szeptember 8.
Klemm Balázst, a Hotel & More Group vezérigazgatóját kérdezték a Monitor Délután Érczfalvi Andrással műsorban a TREND FM-en, hogy mit prognosztizál a következő 1 évre a szállodaipar helyzetére, továbbá hogyan lehet a várható kihívásokra hatékonyan reagálni.
Turizmus: jön a generációváltás
2022. Szeptember 2.
A figyelo.hu mai cikkében Klemm Balázs a Hotel & More Group vezérigazgatója és fia, Klemm Krisztián a Hotel Budapest igazgatója beszél arról, hogyan száll apáról fiúra a szakmai tudás és vele az üzlet, azaz hogyan válik a fiú apja méltó utódjává.
Az Utazó Magazin év városi szállodája díját a Hotel Budapest kapta
2022. Július 20.
Átadták az Utazó Magazin 2021 legjobb turisztikai szolgáltatóinak járó díjakat hétfőn Budapesten.
Az év városi szállodája 2021-ben a Hotel Budapest.
Minden hír