A Mókaland brand új tagja, Hotel Yacht**** Wellness & Business Siófok

A családosok SZÉP kártyával már több színvonalas szállodába látogatnak el. Szállodánk, a siófoki Hotel Yacht**** is nyitott ez irányba, családbarát szolgáltatásainkkal pedig még inkább vonzó szálláshely lehetünk a gyermekeseknek.

Árképzésünkben a 6 éven aluli gyermekeket ingyen látjuk vendégül, valamint kedvezményes árakat alakítottunk ki a gyermekkel egyedül érkezőknek és a nagycsaládosoknak. Számunkra fontos, hogy a család minden tagja jól érezze magát itt tartózkodása során, legyen szó aktív, vagy passzív pihenésről. Bababarát szolgáltatásaink része, hogy a vendég már érkezés előtt lefoglalhatja a szobai bekészítéseket, mint babakád, babaágy, cumisüveg- melegítő, fellépő, babyőrző.

Az étteremben, külön figyelmet fordítanak a gyermekekre, a várakozási idő alatt színezőt kapnak, vagy az étterem előtti játszótéren tudnak játszani, melyre a szülők rálátnak. Gyermekmenü szerepel étlapunkon, a kisebbeknek pedig bébiételt kínálunk.

Service4You által megálmodott MóKaland brand új tagjaként játszósarkunk jól felszerelt minden korosztály számára. Délelőtt és délután mesefilm vetítéssel várjuk a kicsiket. Nagy népszerűségnek örvend az X-Box, amellyel fiúk és lányok egyaránt jól szórakoznak. Recepciónkon elérhetőek társasjátékok, kismotorok. A hosszú hétvégéken és ünnepek alkalmával animációs programokkal várjuk a gyermekeket.