A Tisza Balneummal bővült a Service4You portfóliója

2014. november 17. nappal a tiszafüredi Tisza Balneum is csatlakozott a Service4You kötelékéhez.

A szállodakomplexumot egy kétemeletes 51 szobás (44 db kétágyas és 7 db lakosztály) főépület és 8 különálló kétszintes kisház alkotja, ahol további 16 apartman lakosztályban élvezhetik a vendégek a vadregényes Tisza-tó által nyújtott lenyűgöző kilátást.

A szálloda parkjában teniszpályák, csónakkikötő, napozó és horgászstégek állnak a vendégek rendelkezésre. A belsőépítészet kialakításánál, a bútorok és textíliák kiválasztásánál is a természetes anyagok használata dominált. A szobáink légkondicionáltak, minibárral, TV-vel, vezeték nélküli internet hozzáféréssel, telefonnal, saját széffel és hajszárítóval felszereltek, garantálva ezzel a Vendégek kényelmét. A Tisza Balneum Thermal Hotel**** az üzleti utak és a kényeztetés kombinációjának tökéletes helyszíne. A Tisza-tó nyújtotta csodálatos természeti környezet és a szállodánk jellege és szolgáltatásai tálcán kínálják a csapatépítő tréningekhez szükséges feltételeket.

A szállodát a közel 20 éves szállodai és vendéglátó ipari tapasztalattal rendelkező Nótin Zsolt vezeti

Boldizsár Zoltán, a Service4You ügyvezető igazgatója elmondta: Örömünkre szolgál, hogy egy újabb négycsillagos létesítménnyel bővíthetjük a portfóliónkat és hamarosan egy újabb, minőségi szolgáltatást nyújtó - még inkább - gyermekbarát szállodával léphetünk piacra. Bizonyos vagyok benne, hogy a Tisza Balneum majd’ valamennyi szegmens számára megfelelő desztináció lesz és hozzájárulhatunk hazánk egyik legjelentősebb ökocentrumának népszerűsítéséhez.

További hírek

Mit tesz a Hotel & More Group a fenntarthatóságért?
2024. Április 9.
A fenntarthatóság szolgálatában
Határon túli szálloda is komoly elismerést kapott
2024. Március 14.
Alvásbarát Hotel díjazott lett a Hotel & More Group székelyudvarhelyi szállodája
Egy magyar szállodaüzemeltető sikere
2024. Február 25.
Duplázott és nemzetközi brandekkel erősít a magyar szállodaüzemeltető
TOP 50-ben a Turizmus Évadnyitó Gálán
2024. Február 9.
A Hotel & More Group vezérigazgatója, Klemm Balázs ismét a turizmus 50 fontos szereplője között
Minden hír