A Víz Világnapja

A víz, mint az élet forrása, a legősibb és legfontosabb lételemünk. Természetesnek vesszük létezését és nem becsüljük meg igazán. Erre hívja fel a figyelmet ez a nap, amelynek ünneplése az 1992-ben rendezett Rio de Janeiro-i környezetvédelmi konferenciára vezethető vissza.

Ezen esemény hatására az ENSZ március 22-ét a víz világnapjává nyilvánította, felhívva a kormányok, szervezetek és magánszemélyek figyelmét a víz kiemelten fontos szerepére életünkben. A kezdeményezés legfőbb célja, hogy óvjuk és védjük környezetünket, s ezen belül Földünk felbecsülhetetlen értékét, a vízkészletet.

Érdesség: Ha gyógyfürdőbe látogatunk…

Mint tudjuk Magyarországon kiemelkedő mennyiségű és minőségű gyógyvíz található, melyet természetes gyógyítóként és egészség megőrzőként tartunk számon, de vajon belegondoltunk-e milyen kincsben van lehetőségünk megfürdenünk?

Ha belegondolunk, hogy milyen különleges élmény megmártózni egy gyógyvízben, mely évtizedeken át a föld alatt érik, összegyűjtve a különböző ásványi anyagokat, fürdőzésünket más szemszögbe helyezi. Nem csak a kikapcsolódás és gyógyulás, de maga az élmény is más lesz.

Gondoljunk ezen jeles napon erre és próbáljunk meg védeni vizeinket, hogy unokáinknak,és az ő unokáiknak is legyen elegendő belőle.

Hogy minél több embernek lehetősége legyen kipróbálni gyógyvizünket és wellness részlegünket 2013. március 22-én napi belépőt 2.500.- Ft helyett 50%-os kedvezménnyel 1.500.- Ft-ért érhető el a hozzánk érkező vendégeink részére.

A családos vendégeinknek 16:00 órától vízi vetélkedőt rendezünk eme jeles nap alkalmából.

Minden kedves érdeklődőt, szeretettel várunk!

További hírek

Mit tesz a Hotel & More Group a fenntarthatóságért?
2024. Április 9.
A fenntarthatóság szolgálatában
Határon túli szálloda is komoly elismerést kapott
2024. Március 14.
Alvásbarát Hotel díjazott lett a Hotel & More Group székelyudvarhelyi szállodája
Egy magyar szállodaüzemeltető sikere
2024. Február 25.
Duplázott és nemzetközi brandekkel erősít a magyar szállodaüzemeltető
TOP 50-ben a Turizmus Évadnyitó Gálán
2024. Február 9.
A Hotel & More Group vezérigazgatója, Klemm Balázs ismét a turizmus 50 fontos szereplője között
Minden hír