Április 28-án nyit a Hotel Forrás*** Zalakaroson

Az Optimum Hotel tagjaként 2016. április 28-án nyit a zalakarosi Hotel Forrás***. A szálloda közvetlenül a zalakarosi Gránit Fürdő szomszédságában helyezkedik el, néhány perc sétára a városközponttól. Összesen 34 kétágyas pótágyazható szobával és 6 családi apartmannal áll a vendégek rendelkezésére!

A szobák korszerűen berendezettek, mindegyik erkélyes, fürdőszobás és megtalálható benne tv, telefon, valamint hűtőszekrény is. Kiépített Wi-Fi hálózatunk révén a szobákból közvetlen internetelérés biztosított, a 3 emeletes szállodában lift segíti a közlekedést.

2013-ban felújított, ízléses étteremben házias konyha működik. Széles választékú büféreggeli várja a nálunk ébredőket, a félpanziós ellátás pedig 3-fogásos választható menüt kínál.

A hamarosan megnyíló szálloda igazgatója Kőmíves Zoltán elmondta, hogy korábban nagy népszerűségre tett szert a Hotel Forrás*** a senior korosztály, a házaspárok és kisgyermekes családok körében: a fürdő közelsége, az egyszerű, de minden igényt kielégítő ellátás és az objektív összevetésben is igen kedvező csomagajánlataink révén széles törzsvendégkörünk alakult ki. Az újonnan kialakított szállodai csomagajánlatok hamarosan foglalhatók lesznek a Hotel Forrás*** honlapján.