Az ETO Park Hotellel bővült a Service4You portfóliója

2015. július 23. nappal a győri ETO PARK HOTEL**** is csatlakozott a Service4You kötelékéhez.

Az ETO PARK HOTEL**** Business & Stadium, Győr az ETO Park multifunkciós központ részeként közvetlenül az ETO Park Élményközpont szomszédságában helyezkedik el, csupán néhány percnyire a városközponttól és a Győri Ipari Parktól. 4*-os szállodánk a kikapcsolódni vágyók és az üzleti élet szereplői számára is tökéletes választás. De kézenfekvő megoldás az ideérkező sport csapatok számára is, a sportlétesítmények közelsége miatt.

A stadionra néző szobákkal és étteremmel igazán egyedi élményt nyújt az itt tartózkodók számára. A modern, jól felszerelt konferenciatermek természetes megvilágítással és a gyönyörűen díszített, 4,25 m belmagasságú bálterem kitűnő helyszínt kínál minden alkalomra, legyen az üzleti megbeszélés, társadalmi esemény vagy éppen esküvő.

Az ETO PARK HOTEL**** Business & Stadium, Győr teljes körű business szolgáltatást nyújt az üzleti utazóknak, valamint alkalmas konferenciák, céges rendezvények, csapatépítő tréningek, gálavacsorák és esküvők megrendezésére, 10 teremben, több mint 1 000 m2-es konferencia kapacitásával.

Rendezvény- és multifunkciós termeink összesen több száz fő befogadására alkalmasak és mindegyikük technikai felszereltsége megfelel a kor magas követelményeinek. Tökéletes helyszínválasztás minden konferencia szervezőnek! A 400 m²-es oszlop nélküli elegáns Bálterem két egyenlő részre osztható, belmagasságának és kialakításának köszönhetően kifejezetten alkalmas nagy létszámú szimpóziumok, gálavacsorák, kulturális estek és nagyszabású koncertek megrendezésére is.

Klemm Balázs, a Service4You ügyvezető igazgatója elmondta: Örömünkre szolgál, hogy ismét egy négycsillagos létesítménnyel bővíthetjük a portfóliónkat. Biztos vagyok benne, hogy az ETO PARK HOTEL**** az üzleti szegmensen kívül immáron az egyéni vendégek számára is megfelelő desztináció lesz és hozzájárulhatunk hazánk egyik izgalmas régiójának szélesebb körű ismertségéhez.

További hírek

Mit tesz a Hotel & More Group a fenntarthatóságért?
2024. Április 9.
A fenntarthatóság szolgálatában
Határon túli szálloda is komoly elismerést kapott
2024. Március 14.
Alvásbarát Hotel díjazott lett a Hotel & More Group székelyudvarhelyi szállodája
Egy magyar szállodaüzemeltető sikere
2024. Február 25.
Duplázott és nemzetközi brandekkel erősít a magyar szállodaüzemeltető
TOP 50-ben a Turizmus Évadnyitó Gálán
2024. Február 9.
A Hotel & More Group vezérigazgatója, Klemm Balázs ismét a turizmus 50 fontos szereplője között
Minden hír