Az ETO PARK HOTEL****superior csapata beállt a véradók táborába.

A Magyar Vöröskereszt 1939 óta vesz részt a véradásszervezésben. Éves szinten 11–13 ezer véradóeseményt szerveznek. Az ETO PARK HOTEL****superior csapata 2016. március 5-én állt a véradók táborába.


Miért van szükség véradókra?  • mert a vér semmivel sem pótolható
  • mert évente 400 ezer vérre, vérkészítményre szoruló beteg van
  • mert a vörösvérsejt-koncentrátum legfeljebb 35* napig tárolható
  • mert a folyamatos és kiegyensúlyozott vérellátást a véradók biztosítják
  • mert a 4 millió lehetséges véradóból csupán 250 ezer rendszeres donor van

A nagyobb műtéteknél, bizonyos életmentő kezeléseknél és a gyógyszerek gyártásnál is nagy szerepet játszik. Mi már tudjuk, hogy egy önkéntes egy véradással három beteg embernek segít.Alkalmanként 450 ml vérünk másoknak az életet jelenti.

Egyes kollégáink bátorságot véve első alkalommal adtak vért. Deák Kata, Housekeeping managert kérdeztük, mint első véradót, miként élte meg ezt a lehetőséget: „Rendkívül jó érzéssel töltött el, hogy segíthetek, és elhatároztam, hogy rendszeres véradó leszek.”

Tóth Andrea, corporate sales manager szerint a szándék mellett különleges közösségi élményt jelentett együtt nemes célt szolgálni.

Fazekas Eufrozina, szállodaigazgató rendszeres véradóként elmondta, hogy nagy öröm számára ez a kezdeményezés a Magyar Vöröskereszt és a hotel dolgozói részéről, továbbá bízik benne, hogy a Service4You többi szállodája is hamarosan csatlakozik az eseményhez.

Volt, aki bátran állt sorba, mások kissé izgultak. Ami közös bennünk, hogy egészségesek vagyunk, tökéletes vénával, így nem kérdés, hogy örömmel adtuk vért, sokan elsőre, de biztosan nem utoljára.

Ezúton is köszönjük a Magyar Vöröskereszt rendkívül kedves és profi csapatának a segítséget és a rugalmasságot! Reméljük, egy hosszú távú együttműködés vette kezdetét!


További hírek

Nem tervez szállodabezárást a Hotel & More Group
2022. Szeptember 23.
Klemm Balázst, a Hotel & More Group vezérigazgatóját kérdezte Varga Mónika az InfoRádióban, hogy tervez-e szállodákat bezárni a fűtési szezonban, valamint milyen forgalomra számít a következő hónapokban.
„Klemm Balázs, a 24 szállodát üzemeltető cégcsoport vezérigazgatója az InfoRádiónak azt mondta: nem számít drasztikus vendégszámcsökkenésre, az emelkedő rezsiárak miatt pedig energiahatékonysági beruházásokba kezdenek. Varga Mónika interjúja.”
Tudomásul kell venni a nyereségesség csökkenését
2022. Szeptember 8.
Klemm Balázs a Hotel & More Group vezérigazgatója nyilatkozott TREND FM-nek a szállodaszektor aktuális kihívásairól
Klemm Balázst kérdezte Érczfalvi András a szállodaipar előtt álló kihívásokról a TREND FM műsorán
2022. Szeptember 8.
Klemm Balázst, a Hotel & More Group vezérigazgatóját kérdezték a Monitor Délután Érczfalvi Andrással műsorban a TREND FM-en, hogy mit prognosztizál a következő 1 évre a szállodaipar helyzetére, továbbá hogyan lehet a várható kihívásokra hatékonyan reagálni.
Turizmus: jön a generációváltás
2022. Szeptember 2.
A figyelo.hu mai cikkében Klemm Balázs a Hotel & More Group vezérigazgatója és fia, Klemm Krisztián a Hotel Budapest igazgatója beszél arról, hogyan száll apáról fiúra a szakmai tudás és vele az üzlet, azaz hogyan válik a fiú apja méltó utódjává.
Az Utazó Magazin év városi szállodája díját a Hotel Budapest kapta
2022. Július 20.
Átadták az Utazó Magazin 2021 legjobb turisztikai szolgáltatóinak járó díjakat hétfőn Budapesten.
Az év városi szállodája 2021-ben a Hotel Budapest.
Minden hír