Az ETO PARK HOTEL****superior gyógyító meséi

2016. Augusztus 22-én a Service4You Szállodák Kft üzemeltetésében álló ETO PARK HOTEL****superior Business&Stadium szálloda csapatának lelkes magja is csatlakozott a K&H gyógyvarázs keretében szervezett meseolvasók táborához.

Kamerás stáb települt ki hotelünkbe, hogy a résztvevők által felolvasott mesék eljussanak a hétköznapjaikat sajnálatos módon kórházban töltő beteg gyermekekhez.


Csodálatos kezdeményezésnek gondoljuk, hogy gyermekkorunk kedvenceit, mint „A három kismalac”, „Holle anyó”, „A kis gömböc”, „Öreg néne őzikéje”, vagy „A só”, csak hogy néhányat említsünk, most mi adhatjuk tovább.

Ezek a történetek akkoriban a világot jelentették számunkra. Álmunkból felébredve is tudtuk, hogy anyu éppen hol próbálta meg félbehagyni a történetet, hiszen nem is aludtunk olyan mélyen.

Mi, a szálloda személyzete, egy emberként hiszünk abban, hogy az emlegetett hősök történeteinek felidézése bár rövid időre, de kellemes, vicces, tanulságos pillanatokat szerezve elhozza a vágyott gyógyulást.

Ezúton is köszönjük a jó szándékú lehetőséget, és kollégáinknak a részvételt!


További hírek

Nem tervez szállodabezárást a Hotel & More Group
2022. Szeptember 23.
Klemm Balázst, a Hotel & More Group vezérigazgatóját kérdezte Varga Mónika az InfoRádióban, hogy tervez-e szállodákat bezárni a fűtési szezonban, valamint milyen forgalomra számít a következő hónapokban.
„Klemm Balázs, a 24 szállodát üzemeltető cégcsoport vezérigazgatója az InfoRádiónak azt mondta: nem számít drasztikus vendégszámcsökkenésre, az emelkedő rezsiárak miatt pedig energiahatékonysági beruházásokba kezdenek. Varga Mónika interjúja.”
Tudomásul kell venni a nyereségesség csökkenését
2022. Szeptember 8.
Klemm Balázs a Hotel & More Group vezérigazgatója nyilatkozott TREND FM-nek a szállodaszektor aktuális kihívásairól
Klemm Balázst kérdezte Érczfalvi András a szállodaipar előtt álló kihívásokról a TREND FM műsorán
2022. Szeptember 8.
Klemm Balázst, a Hotel & More Group vezérigazgatóját kérdezték a Monitor Délután Érczfalvi Andrással műsorban a TREND FM-en, hogy mit prognosztizál a következő 1 évre a szállodaipar helyzetére, továbbá hogyan lehet a várható kihívásokra hatékonyan reagálni.
Turizmus: jön a generációváltás
2022. Szeptember 2.
A figyelo.hu mai cikkében Klemm Balázs a Hotel & More Group vezérigazgatója és fia, Klemm Krisztián a Hotel Budapest igazgatója beszél arról, hogyan száll apáról fiúra a szakmai tudás és vele az üzlet, azaz hogyan válik a fiú apja méltó utódjává.
Az Utazó Magazin év városi szállodája díját a Hotel Budapest kapta
2022. Július 20.
Átadták az Utazó Magazin 2021 legjobb turisztikai szolgáltatóinak járó díjakat hétfőn Budapesten.
Az év városi szállodája 2021-ben a Hotel Budapest.
Minden hír