Egyre több gyermekes család látogat el a Tisza Balneum****-ba!

Az idei év több területen is fejlődést mutatott a Service4You Hotel Management által menedzselt Tisza Balneum Hotel életében, az előző évekhez képest. A négycsillagos szállodában idén tavasszal átadásra került a Mókaland Játszóház és bővítették családbarát szolgáltatások körét, melynek köszönhetően egyre több gyermekes család látogat el a Tisza-tóhoz. Ez a növekvő tendencia nem csak a nyári szezonra, hanem más időszakokra is jellemző - tájékoztatta a Tisza-tó Rádiót Nótin Zsolt.


A Tisza Balneum Hotel igazgatója elmondta: szinte egész nyáron teltházzal működött a létesítmény. Kiemelte, a szezon előtti elvárásokat sikerült teljesíteni, 15 %-kal túlteljesítették a tervet, a tavalyi értékesítési bevételhez képest pedig 10 %-os növekedést sikerült elérni idén. Ennek okaként az átgondoltabb nyersanyag-gazdálkodást és működtetést nevezte meg.

Nótin Zsolt hozzátette, a pozitív eredmények nem csupán a nyári időszakra jellemzőek, hanem minden egyes hónapra 2015-ben. A Tisza-tó egyre növekvő népszerűségének jóvoltából, a térség egyetlen négycsillagos szállodájába is egyre többen eljutnak, így szerepet vállalhatnak abban a munkában, hogy egyre népesebb legyen a Tisza-tó szerelmeseinek tábora. A tájékoztatásban említést tett arról is, hogy próbálják Vendégeiket arra ösztönözni, több napot töltsenek el a Tisza-tónál, ebben nagy segítségükre van a régióban egyre szélesedő szolgáltatás-skála. Az átlagos tartózkodási idő szezonon kívül még mindig csak 2-3 nap - közölte kérdésünkre válaszolva Nótin Zsolt, majd hozzáfűzte: a nyáron már jellemzőbbek a hosszabb nyaralások, így a 4-6 napos foglalások száma is nő.

Tovább a teljes cikkhez →

További hírek

Mit tesz a Hotel & More Group a fenntarthatóságért?
2024. Április 9.
A fenntarthatóság szolgálatában
Határon túli szálloda is komoly elismerést kapott
2024. Március 14.
Alvásbarát Hotel díjazott lett a Hotel & More Group székelyudvarhelyi szállodája
Egy magyar szállodaüzemeltető sikere
2024. Február 25.
Duplázott és nemzetközi brandekkel erősít a magyar szállodaüzemeltető
TOP 50-ben a Turizmus Évadnyitó Gálán
2024. Február 9.
A Hotel & More Group vezérigazgatója, Klemm Balázs ismét a turizmus 50 fontos szereplője között
Minden hír