ETO Park Hotel újraminősítve

Immáron fél éve a Service4You rendszerének tagja a győri ETO Park Hotel, amely 2015. decemberében sikeresen abszolválta a Hotelstars kritériumrendszer szerinti ellenőrzést és immáron hivatalosan is **** superior kategóriájú.


Boldizsár Zoltán, a Service4You társtulajdonosa elmondta: Már a szálloda átvételekor világos volt számunkra, hogy magas szintű, minőségi szolgáltatásaink okán a négy csillagnál magasabb kategória besorolás szükséges. Nagy örömünkre szolgál, hogy sikeresen megfeleltünk az auditon és a **** superior kategóriát immáron hivatalosan is használhatjuk.

Az ETO Park Hotel **** superior csupán néhány percnyire helyezkedik el a lenyűgöző városközponttól és a Győri Ipari Parktól. Közvetlen szomszédságában található a Győri ETO FC, a stadion és az ETO Park Élményközpont. A szálloda tökéletes választás rendezvények helyszíneként, üzletemberek, kikapcsolódásra vágyók, sportcsapatok és szabadidős csoportok számára egyaránt.

A stadionra néző szobákkal és étteremmel igazán egyedi élményt nyújt az itt tartózkodók számára. A legmodernebb audio-vizuális technikával felszerelt, természetes megvilágítással rendelkező konferencia-, és rendezvénytermeink ideális helyszínként szolgálnak bármely minőségi helyszínt igénylő rendezvényszervező számára mondta Klemm Balázs, a Service4You társtulajdonosa.

További hírek

Mit tesz a Hotel & More Group a fenntarthatóságért?
2024. Április 9.
A fenntarthatóság szolgálatában
Határon túli szálloda is komoly elismerést kapott
2024. Március 14.
Alvásbarát Hotel díjazott lett a Hotel & More Group székelyudvarhelyi szállodája
Egy magyar szállodaüzemeltető sikere
2024. Február 25.
Duplázott és nemzetközi brandekkel erősít a magyar szállodaüzemeltető
TOP 50-ben a Turizmus Évadnyitó Gálán
2024. Február 9.
A Hotel & More Group vezérigazgatója, Klemm Balázs ismét a turizmus 50 fontos szereplője között
Minden hír