Events4you szállodák, ahol rendezvénye otthonra talál

Az Events4You oldalt azért hoztuk létre, hogy bemutathassuk a Service4You Hotel Management által menedzselt és üzemeltetett szállodákat, amelyek rendelkeznek rendezvény kapacitással.

Az új márka 2016. októberben indult útnak különálló, informatív webes felülettel, egyedi ajánlatkérő opcióval és Facebook oldallal.

Az oldal részletesen bemutatja az egyes rendezvényhelyszíneket az ott megvalósítható különféle eseményeknek megfelelően. Legyen szó akár több száz fős konferenciáról, kisebb vállalati eseményről, extrém csapatépítő tréningről vagy szívhez szóló családi ünnepségekről, a Service4You mindenhez tud megfelelő helyszínt ajánlani Önnek az ország különböző pontjain.

Szállodáink között megtalálható az egész évben nagy népszerűségnek örvendő Hotel Aquarell**** Cegléden, a Balaton partján működő Hotel Yacht Wellness & Business Siófok****, a festői környezetben épült Tisza Balneum Hotel**** Tiszafüreden, a dél-alföldi régiót erősítő Alföld Gyöngye Hotel***superior és Konferenciaközpont és a rendezvények mestereként emlegetett ETO Park Hotel****superior Business & Stadium Hotel Győrben.

Partnereink bármelyik helyszínt is választják, biztosak lehetnek abban, hogy nem csak egyéni vendégeiknek, hanem csoportjaiknak is a legmegfelelőbb szolgáltatást nyújtjuk.

Klemm Balázs, a Service4You ügyvezetője elmondta, hogy a márkanév kialakításával hiánypótlásnak tettek eleget, amellyel még kiforrottabbá vált a cég profilja. Bízik benne, hogy az új weblap adottságainak köszönhetően még több rendezvényt tudnak lebonyolítani az arra hivatott szállodák.

Ajánlatkérés egy lépésben!
Garantált válasz 24 órán belül!
Legjobb ár garancia!
Profi szakmai stáb!
Events4You: Rendezvény. Egyszerűen. Önnek.

Tovább az events4you oldalára

További hírek

Nem tervez szállodabezárást a Hotel & More Group
2022. Szeptember 23.
Klemm Balázst, a Hotel & More Group vezérigazgatóját kérdezte Varga Mónika az InfoRádióban, hogy tervez-e szállodákat bezárni a fűtési szezonban, valamint milyen forgalomra számít a következő hónapokban.
„Klemm Balázs, a 24 szállodát üzemeltető cégcsoport vezérigazgatója az InfoRádiónak azt mondta: nem számít drasztikus vendégszámcsökkenésre, az emelkedő rezsiárak miatt pedig energiahatékonysági beruházásokba kezdenek. Varga Mónika interjúja.”
Tudomásul kell venni a nyereségesség csökkenését
2022. Szeptember 8.
Klemm Balázs a Hotel & More Group vezérigazgatója nyilatkozott TREND FM-nek a szállodaszektor aktuális kihívásairól
Klemm Balázst kérdezte Érczfalvi András a szállodaipar előtt álló kihívásokról a TREND FM műsorán
2022. Szeptember 8.
Klemm Balázst, a Hotel & More Group vezérigazgatóját kérdezték a Monitor Délután Érczfalvi Andrással műsorban a TREND FM-en, hogy mit prognosztizál a következő 1 évre a szállodaipar helyzetére, továbbá hogyan lehet a várható kihívásokra hatékonyan reagálni.
Turizmus: jön a generációváltás
2022. Szeptember 2.
A figyelo.hu mai cikkében Klemm Balázs a Hotel & More Group vezérigazgatója és fia, Klemm Krisztián a Hotel Budapest igazgatója beszél arról, hogyan száll apáról fiúra a szakmai tudás és vele az üzlet, azaz hogyan válik a fiú apja méltó utódjává.
Az Utazó Magazin év városi szállodája díját a Hotel Budapest kapta
2022. Július 20.
Átadták az Utazó Magazin 2021 legjobb turisztikai szolgáltatóinak járó díjakat hétfőn Budapesten.
Az év városi szállodája 2021-ben a Hotel Budapest.
Minden hír