Gyulai szállodával erősít a Service4You

A város első, ám sokáig elhanyagolt szállodáját tölti meg újra élettel a Service4You csapata. A tetőtől-talpig felújított ház nyitása az év végére várható.

Újabb szálláshellyel gazdagodott a brand egységesítésén fáradozó Service4You portfóliója: két négycsillagos ház, a győri ETO Hotel Business & Stadium átvétele, valamint a Science Hotel Szeged megnyitása után ez év végén a Komló Hotel nyílik meg égiszük alatt, Gyulán. A Béke sugárúti, szecessziós épületben kialakított Komló Hotel története a századfordulóig nyúlik vissza. Ez volt Gyula első patinás szálláshelye, mely vendégei között gyakran üdvözölhetett nemesi rangú személyeket és olyan előkelőségeket, mint a Magyarországra látogató néhai japán herceg.

Épületét Mende Valér tervei alapján, 1912-ben bővítették ki. A régi Komló Hotel csaknem száz évig üzemelt szállodaként, később új funkciót kapott. Tulajdonosa néhány éve döntött az épület felújítása és újrahasznosítása mellett, a teljes rekonstrukció 443 millió forintos uniós pályázat segítségével valósult meg. Az újjászületett hotelben 34 kétágyas, pótágyazható szoba található, a teljes kapacitás 102 férőhely. A vendégek többféle kényelmi szolgáltatást élvezhetnek. A szau­navilágban izzasztókamra és jacuzzi kínál ellazulási lehetőséget. A wifi az egész szálloda területén elérhető.

A város és a környék felfedezését kerékpár kölcsönzési- és szervizelési lehetőséggel segítik, az európai hírű gyógyvízzel, összesen 15 medencével és a tavaly debütált Aquapalotával csalogató Gyulai Várfürdőbe transzfert biztosítanak. A félpanziós ellátásnak helyet adó, de a külső vendégek előtt is nyitva álló étterem akár 100 fős rendezvények fogadására is alkalmas lesz. A gyönyörűen felújított város kívül-belül megszépült szállodájába az aktív kikapcsolódást kereső és a kultúrprogramokra éhes vendégeket éppúgy várják, mint azokat, akik a csobbanást választják az ország egyik legszínesebb palettájával rendelkező fürdőjében. A külföldi vendégkör megszólítására szintén nagy hangsúlyt fektet a Service4You csapata.

További hírek

Határon túli szálloda is komoly elismerést kapott
2024. Március 14.
Alvásbarát Hotel díjazott lett a Hotel & More Group székelyudvarhelyi szállodája
Egy magyar szállodaüzemeltető sikere
2024. Február 25.
Duplázott és nemzetközi brandekkel erősít a magyar szállodaüzemeltető
TOP 50-ben a Turizmus Évadnyitó Gálán
2024. Február 9.
A Hotel & More Group vezérigazgatója, Klemm Balázs ismét a turizmus 50 fontos szereplője között
Esztergomi szállodával bővült a Hotel & More Group portfóliója
2024. Január 10.
A Bellevue Konferencia és Wellness Hotel 2024 január 03-án csatlakozott a Hotel & More Grouphoz
20 éves lett a siófoki Residence Hotel Balaton**** superior
2023. November 30.
Születésnapi rendezvénnyel koronázták meg az ünneplést november utolsó hétvégéjén
Minden hír