Holnap nyit a Hotel Yacht**** Wellness & Business Siófokon.

A SH-Fejlesztő Kft. jóvoltából Siófokon egy új, négycsillagos egészségturisztikai hotel jött létre. Az eredetileg Siófok Medihotel**** projektnéven futó fejlesztéshez az Európai Unió és a Magyar Állam az Új Széchenyi Terv keretében közel 1 milliárd forint támogatást nyújtott.


A HOTEL YACHT**** WELLNESS & BUSINESS egy kiemelkedő adottságú, a piaci igényeket nemzetközi színvonalon kielégítő, páratlan kínálattal rendelkező gyógyászati és rekreációs szálloda. Emeli Siófok foglalkoztatottsági rátáját, hozzájárul a helyi és regionális, szakképzett munkaerő Magyarországon tartásához, és növeli a Dél-dunántúli Régió népszerűségét és versenyképességét is. Az új szálloda létrejövő egészségügyi-turisztikai szolgáltatásainak köszönhetően a régión és az országhatárokon túlnyúló vonzáskörzettel rendelkezik, így a vendégek messzebbről történő ide utazását és hosszabb távra szóló itt tartózkodását biztosítja.

Az új, négycsillagos szálloda létrejöttét célzó beruházás a Balaton partján, a siófoki hajókikötő közvetlen szomszédságában, a Siófok, Vitorlás utca 14. szám alatti telken valósult meg. A lélegzetelállító balatoni panorámával rendelkező, négy szinten kialakított hotel a következő funkcióknak ad helyet: szállodai részleg, egészségügyi-gyógyászati részleg, családbarát wellness központ és rendezvények (konferenciák, esküvők, családi-baráti összejövetelek) helyszínéül szolgáló konferencia részleg.

A fejlesztés eredményeként a Hotel Yacht**** Wellness & Business a négycsillagos szállodák kényelmével várja a turisztikai, egészségügyi, wellness és business céllal érkező külföldi és hazai vendégeket. A szolgáltatáskör kialakításakor kiemelt figyelmet kapott a gyógyászati céllal érkező vendégek és az őt kísérő családtagok, barátok eltérő igényeinek kielégítése. A turisták hosszabb itt tartózkodását a legváltozatosabb szolgáltatások és programok széles kínálata ösztönzi.

A kikötői sétány mellett található BlueDot Bistro étterem és annak hangulatos terasza nemcsak a szálloda vendégei, de a Siófokra és a vitorláskikötőbe látogatók előtt is nyitva áll. Kulináris kínálatát helyi alapanyagokból készült hazai és nemzetközi fogások jellemzik. A szálloda legfelső szintjén elhelyezkedő, körpanorámás konferencia- vagy bálterem ideális helyszín üzleti rendezvények, szakmai konferenciák, de esküvők és családi ünnepségek számára is.


További hírek

Mit tesz a Hotel & More Group a fenntarthatóságért?
2024. Április 9.
A fenntarthatóság szolgálatában
Határon túli szálloda is komoly elismerést kapott
2024. Március 14.
Alvásbarát Hotel díjazott lett a Hotel & More Group székelyudvarhelyi szállodája
Egy magyar szállodaüzemeltető sikere
2024. Február 25.
Duplázott és nemzetközi brandekkel erősít a magyar szállodaüzemeltető
TOP 50-ben a Turizmus Évadnyitó Gálán
2024. Február 9.
A Hotel & More Group vezérigazgatója, Klemm Balázs ismét a turizmus 50 fontos szereplője között
Minden hír