Horvátországban bővít a Service4you

533 szobával és két létesítménnyel bővíti portfólióját a Service4You Hvar szigetén. A 2016-os nyári szezontól a 200 szobás Hotel Hvar *** és a 333 szobás Fontana Resort **/**** csatlakozik a magyar szállodaüzemeltető érdekeltségébe.


A 3 csillagos Hotel Hvar egy erdős domboldalon áll, Jelsa városához közel Hvar szigetén, melyről egyedülálló kilátás nyílik Brac szigetére és a Makarskai Riviérára, és amit a Traveler’s magazin a 10 legszebb sziget egyikének kiáltott ki. Csodálatos környezet, kellemes klíma, sok kulturális és történelmi emlék, gyönyörű strand, valamint számtalan kávézó, vendéglő és bár hívogatja Önt, hogy látogasson el Jelsa-ra. A Hotel Hvar különleges alkalmat nyújt arra, hogy kikapcsolódjon, meglátogassa az egyedülálló öblöket és csendes helyeket a szigeten. Ideális a passzív és aktív kikapcsolódásra is. A szállodának 200 szobája van, tengerre és a parkra nézők. Minden – többségében erkélyes vagy teraszos - kétágyas szoba franciaágyas, közvetlen telefonvonallal, műholdas televízióval és zuhanyzóval felszerelt.

A Fontana Resort egy fenyőerdővel benőtt domboldalon található, közel a tengerhez és a festői szépségű kisvároshoz Jelsa-hoz, a Hvar szigeten. A gyönyörű táj, a kellemes időjárás, a számos kulturális és történelmi műemlék, a csodás strandok, a sok-sok étterem és kávézó mind-mind arra csábítja Önt, hogy látogasson el Jelsa-ra. A Resort kisebb pavilonokból áll, ahol összesen 333 szálláshely található. Minden apartman és szoba tökéletes lehetőséget biztosít a kikapcsolódásra és remek kilátás nyílik belőlük. A recepció a domb tetején, a főút mentén található és könnyen elérhető a Resort egész területéről.

Örömmel jelentjük be expanziónk és korábban már bejelentett portfólió tisztításunk újabb létesítményét mondták a Service4You társtulajdonosai. Biztosak vagyunk benne, hogy a magyar turisták körében nagyon kedvelt desztinációt kínálunk az új létesítménnyel ahol majd’ minden célcsoport megtalálja a pihenéséhez elengedhetetlen feltételeket és létesítményeket. Reményeink szerint a közeljövőben ismét hírt adhatunk arról, hogy újabb vonzó és érdekes szállodák csatlakoztak a Service4You rendszeréhez.

Service4You

Több évtizedes idegenforgalmi szakmai tapasztalattal rendelkező alapítói a Service 4 Yout 2008-ban azzal a céllal hozták létre, hogy professzionális szállodaüzemeltetési stratégiát nyújtsanak független, láncokhoz nem tartozó szállodák tulajdonosainak és operatív munkájuk során felmerülő nehézségeik megoldását tanácsadással segítsék. A társaság sikeres szakmai munkánk eredményeként portfóliójában immáron 16 szálloda szerepel, a balatoni idényszállodáktól kezdve, a vidéki, számos vendégkört megszólító wellness és üdülőszállodákon keresztül a városi hoteleken át a **** superior business és konferencia szállodákig bezárólag.


További hírek

Nem tervez szállodabezárást a Hotel & More Group
2022. Szeptember 23.
Klemm Balázst, a Hotel & More Group vezérigazgatóját kérdezte Varga Mónika az InfoRádióban, hogy tervez-e szállodákat bezárni a fűtési szezonban, valamint milyen forgalomra számít a következő hónapokban.
„Klemm Balázs, a 24 szállodát üzemeltető cégcsoport vezérigazgatója az InfoRádiónak azt mondta: nem számít drasztikus vendégszámcsökkenésre, az emelkedő rezsiárak miatt pedig energiahatékonysági beruházásokba kezdenek. Varga Mónika interjúja.”
Tudomásul kell venni a nyereségesség csökkenését
2022. Szeptember 8.
Klemm Balázs a Hotel & More Group vezérigazgatója nyilatkozott TREND FM-nek a szállodaszektor aktuális kihívásairól
Klemm Balázst kérdezte Érczfalvi András a szállodaipar előtt álló kihívásokról a TREND FM műsorán
2022. Szeptember 8.
Klemm Balázst, a Hotel & More Group vezérigazgatóját kérdezték a Monitor Délután Érczfalvi Andrással műsorban a TREND FM-en, hogy mit prognosztizál a következő 1 évre a szállodaipar helyzetére, továbbá hogyan lehet a várható kihívásokra hatékonyan reagálni.
Turizmus: jön a generációváltás
2022. Szeptember 2.
A figyelo.hu mai cikkében Klemm Balázs a Hotel & More Group vezérigazgatója és fia, Klemm Krisztián a Hotel Budapest igazgatója beszél arról, hogyan száll apáról fiúra a szakmai tudás és vele az üzlet, azaz hogyan válik a fiú apja méltó utódjává.
Az Utazó Magazin év városi szállodája díját a Hotel Budapest kapta
2022. Július 20.
Átadták az Utazó Magazin 2021 legjobb turisztikai szolgáltatóinak járó díjakat hétfőn Budapesten.
Az év városi szállodája 2021-ben a Hotel Budapest.
Minden hír