Hotel Aquarell**** Cegléd

…egy újabb lépés a társadalmi felelősségvállalás felé

A Service4You által üzemeltetett Hotel Aquarell**** a 2016. esztendőben is elkötelezetten támogatja az általa kiválasztott civil szervezetek munkáját. Fejes Géza szállodaigazgató elmondta, hogy a Remény a Leukémiás Gyermekekért Alapítvánnyal kötött támogatói szerződés alapján március és április hónapban a szállodában eltöltött minden egyes vendégéjszaka után 100 forintot utalnak át az alapítvány részére, amely országosan segíti a leukémiás és daganatos beteg gyermekeket, családjaikat, valamint az őket gyógyító centrumokat.

Az együttműködési megállapodás aláirtását követően Zsupos Sándor a Remény a Leukémiás Gyermekekért Közhasznú Alapítvány elnöke elmondta, hogy nagy segítség ez számukra, hiszen tevékenységük folytatásához bármilyen támogatást köszönettel fogadnak. A leukémiás és daganatos beteg gyermekeket nevelő családokat az adományokból, illetve a személyi jövedelemadó 1%-ának felajánlásából tudják támogatni.

A szállodát üzemeltető Service4You társtulajdonosa, Boldizsár Zoltán leszögezte: Társaságunk eddig is elkötelezett volt a civil szervezetek irányába és a portfóliónkba tartozó szállodák esetében az elmúlt években is nagy hangsúlyt fordítottunk a szállodák régiójában működő szervezetek támogatására. Meggyőződésem, hogy Remény a Leukémiás Gyermekekért Közhasznú Alapítvány támogatásával a pénz a megfelelő helyre érkezik majd és ezúton is ösztönzöm munkatársaimat, vendégeinket, hogy a személyi jövedelemadójuk 1%-ának felajánlásakor körültekintően járjanak el, az arra érdemes civil szervezeteket, alapítványokat támogassák.

Remény a Leukémiás Gyermekekért Közhasznú Alapítvány

A Remény a Leukémiás Gyermekekért Közhasznú Alapítvány 1999-ben személyes érintettség révén jött létre. Országosan segíti a leukémiás és daganatos beteg gyermekeket nevelő családokat és az őket gyógyító magyarországi centrumokat; mindezt az adományokból és az állampolgárok Szja 1%-os felajánlásokból tudja megvalósítani!

Service4You

Több évtizedes idegenforgalmi szakmai tapasztalattal rendelkező alapítói a Service 4 Yout 2008-ban azzal a céllal hozták létre, hogy professzionális szállodaüzemeltetési stratégiát nyújtsanak független, láncokhoz nem tartozó szállodák tulajdonosainak és operatív munkájuk során felmerülő nehézségeik megoldását tanácsadással segítsék. A társaság sikeres szakmai munkánk eredményeként portfóliójában immáron 14 szálloda szerepel, a balatoni idényszállodáktól kezdve, a vidéki, számos vendégkört megszólító wellness szállodákon keresztül a városi hoteleken át a **** superior business és konferencia szállodákig bezárólag