Hotel Aquarell**** Cegléd

A Service4You által üzemeltetett Hotel Aquarell**** a 2016. esztendőben is elkötelezetten támogatja az általa kiválasztott civil szervezetek munkáját. Fejes Géza szállodaigazgató elmondta, hogy a Vigyél Haza Alapítvánnyal kötött támogatói szerződés alapján május-és június hónapban a szállodában eltöltött minden egyes vendégéjszaka után 100 forintot utalnak át az alapítvány részére, amely a z árva és sérült kutyák gyógyíttatását, örökbefogadási esélyeik növelését szolgálja.


Az együttműködési megállapodás aláirtását követően Óvári András, a Vigyél Haza Alapítvány alapítója elmondta, hogy nagy segítség ez számukra, hiszen a gazdátlan, segítségre szoruló állatok száma sajnos nem csökken, így minden segítséget, mely önkéntes munkájukat segíti, köszönettel fogadnak.

A szállodát üzemeltető Service4You társtulajdonosa, Klemm Balázs elmondta: Társaságunk eddig is elkötelezett volt a civil szervezetek irányába és a portfóliónkba tartozó szállodák esetében az elmúlt években is nagy hangsúlyt fordítottunk a szállodák régiójában működő szervezetek támogatására. „Meggyőződésem, hogy Vigyél Haza Közhasznú Alapítvány támogatásával a pénz a megfelelő helyre érkezik majd és ezúton is ösztönzöm munkatársaimat, vendégeinket, hogy a személyi jövedelemadójuk 1%-ának felajánlásakor körültekintően járjanak el, és az arra érdemes civil szervezeteket, alapítványokat támogassák.”

A Vigyél haza Alapítványról:

A Vigyél Haza Alapítvány (www.vigyelhaza.hu) nyolc éve, az Illatos úti Állategészségügyi Szolgálatnál lévő árva kutyák életkörülményeinek, örökbefogadási esélyeinek javításáért dolgozik. Munkájuk során eddig közel 700 állatot segítettek szerető gazdához. Folyamatosan gyógyíttatják, gondozásukba veszik a sérülten bekerült állatokat is, majd ezeket szocializálják, megszépítik, és felelős gazdákhoz juttatják.

Az alapítványnak nincsenek fizetett munkatársai. Térítést, nem kapnak. Valamennyi adományt kizárólag és közvetlenül a kitűzött célok teljesítésére fordítják."

További hírek

Határon túli szálloda is komoly elismerést kapott
2024. Március 14.
Alvásbarát Hotel díjazott lett a Hotel & More Group székelyudvarhelyi szállodája
Egy magyar szállodaüzemeltető sikere
2024. Február 25.
Duplázott és nemzetközi brandekkel erősít a magyar szállodaüzemeltető
TOP 50-ben a Turizmus Évadnyitó Gálán
2024. Február 9.
A Hotel & More Group vezérigazgatója, Klemm Balázs ismét a turizmus 50 fontos szereplője között
Esztergomi szállodával bővült a Hotel & More Group portfóliója
2024. Január 10.
A Bellevue Konferencia és Wellness Hotel 2024 január 03-án csatlakozott a Hotel & More Grouphoz
20 éves lett a siófoki Residence Hotel Balaton**** superior
2023. November 30.
Születésnapi rendezvénnyel koronázták meg az ünneplést november utolsó hétvégéjén
Minden hír