Hotel Aquarell**** Cegléd

A Service4You által üzemeltetett Hotel Aquarell**** a 2016. esztendőben is elkötelezetten támogatja az általa kiválasztott civil szervezetek munkáját. Fejes Géza szállodaigazgató elmondta, hogy a Vigyél Haza Alapítvánnyal kötött támogatói szerződés alapján május-és június hónapban a szállodában eltöltött minden egyes vendégéjszaka után 100 forintot utalnak át az alapítvány részére, amely a z árva és sérült kutyák gyógyíttatását, örökbefogadási esélyeik növelését szolgálja.


Az együttműködési megállapodás aláirtását követően Óvári András, a Vigyél Haza Alapítvány alapítója elmondta, hogy nagy segítség ez számukra, hiszen a gazdátlan, segítségre szoruló állatok száma sajnos nem csökken, így minden segítséget, mely önkéntes munkájukat segíti, köszönettel fogadnak.

A szállodát üzemeltető Service4You társtulajdonosa, Klemm Balázs elmondta: Társaságunk eddig is elkötelezett volt a civil szervezetek irányába és a portfóliónkba tartozó szállodák esetében az elmúlt években is nagy hangsúlyt fordítottunk a szállodák régiójában működő szervezetek támogatására. „Meggyőződésem, hogy Vigyél Haza Közhasznú Alapítvány támogatásával a pénz a megfelelő helyre érkezik majd és ezúton is ösztönzöm munkatársaimat, vendégeinket, hogy a személyi jövedelemadójuk 1%-ának felajánlásakor körültekintően járjanak el, és az arra érdemes civil szervezeteket, alapítványokat támogassák.”

A Vigyél haza Alapítványról:

A Vigyél Haza Alapítvány (www.vigyelhaza.hu) nyolc éve, az Illatos úti Állategészségügyi Szolgálatnál lévő árva kutyák életkörülményeinek, örökbefogadási esélyeinek javításáért dolgozik. Munkájuk során eddig közel 700 állatot segítettek szerető gazdához. Folyamatosan gyógyíttatják, gondozásukba veszik a sérülten bekerült állatokat is, majd ezeket szocializálják, megszépítik, és felelős gazdákhoz juttatják.

Az alapítványnak nincsenek fizetett munkatársai. Térítést, nem kapnak. Valamennyi adományt kizárólag és közvetlenül a kitűzött célok teljesítésére fordítják."

További hírek

Nem tervez szállodabezárást a Hotel & More Group
2022. Szeptember 23.
Klemm Balázst, a Hotel & More Group vezérigazgatóját kérdezte Varga Mónika az InfoRádióban, hogy tervez-e szállodákat bezárni a fűtési szezonban, valamint milyen forgalomra számít a következő hónapokban.
„Klemm Balázs, a 24 szállodát üzemeltető cégcsoport vezérigazgatója az InfoRádiónak azt mondta: nem számít drasztikus vendégszámcsökkenésre, az emelkedő rezsiárak miatt pedig energiahatékonysági beruházásokba kezdenek. Varga Mónika interjúja.”
Tudomásul kell venni a nyereségesség csökkenését
2022. Szeptember 8.
Klemm Balázs a Hotel & More Group vezérigazgatója nyilatkozott TREND FM-nek a szállodaszektor aktuális kihívásairól
Klemm Balázst kérdezte Érczfalvi András a szállodaipar előtt álló kihívásokról a TREND FM műsorán
2022. Szeptember 8.
Klemm Balázst, a Hotel & More Group vezérigazgatóját kérdezték a Monitor Délután Érczfalvi Andrással műsorban a TREND FM-en, hogy mit prognosztizál a következő 1 évre a szállodaipar helyzetére, továbbá hogyan lehet a várható kihívásokra hatékonyan reagálni.
Turizmus: jön a generációváltás
2022. Szeptember 2.
A figyelo.hu mai cikkében Klemm Balázs a Hotel & More Group vezérigazgatója és fia, Klemm Krisztián a Hotel Budapest igazgatója beszél arról, hogyan száll apáról fiúra a szakmai tudás és vele az üzlet, azaz hogyan válik a fiú apja méltó utódjává.
Az Utazó Magazin év városi szállodája díját a Hotel Budapest kapta
2022. Július 20.
Átadták az Utazó Magazin 2021 legjobb turisztikai szolgáltatóinak járó díjakat hétfőn Budapesten.
Az év városi szállodája 2021-ben a Hotel Budapest.
Minden hír