HOTEL AQUARELL - JÁTÉKBÓL SOSEM ELÉG!

MóKaland Játszóház

Idén augusztustól a gyermekeket és szüleiket - szállóvendégeket és külsős vendégeket egyaránt - a ceglédi Hotel Aquarell**** földszintjén, új, még szebb és tágasabb környezetben várja szálloda játszóháza. Az újjászületés alkalmából nevet is kapott a játszóház, MóKaland a közös játék és élmények helye.

A mai rohanó világban, arra törekszünk, hogy a családok pihenése valóban feltöltődés legyen. Ehhez tartalmas programokkal, minőségi játékkínálattal, közös élményszerző tevékenységekkel szeretnénk hozzájárulni. Családias, meghitt légkört alakítottunk ki, hogy a ránk bízott gyerekek szívesen jöjjenek hozzánk, a szüleik őket biztonságban tudva tölthessék a pihenésre szánt időt.
Az Aquarell egymást nem ismerő családok és gyermekek kapcsolatteremtésére sok alkalmat adó, ideális, „otthonos” mérete is segíti a vendégek élményszerzését. MóKalandban a színvonalas családi programok során a játék, az egymásra figyelés és a gyermekek képviselik a valódi értéket.



A játszóházban egyedi gyermekbarát környezetben minden korosztály megtalálja a neki megfelelő játékot, változatos lehetőségeket biztosítunk az önfeledt időtöltésre, mely során észrevétlenül fejlődnek a gyerekek alapvető készségei is.

A játszóházi szoba területén különböző tevékenységközpontokat alakítottunk ki. A bébi korúakat sokféle babajáték várja, a nagyobbak kedvükre válogathatnak kirakóink, társasjátékaink, gyöngyfűző készleteink közül. Külön tere van a kézműves foglalkozásoknak, a meseolvasásnak és mesefilm vetítésnek is.
A kislányoknak külön babakuckót hoztunk létre, mely szerepjátékokra alkalmas, ebben a teremben lehet babázni, főzni, vásárolni, orvosost játszani. A kisfiúk az autós szőnyegen parkolóházat találnak, autózhatnak, építhetnek, „autószerelővé” válhatnak.

MóKaland több mint játszóház, egy olyan hely, ahol a gyerekek egymással vagy szüleikkel játszhatnak, melyhez hétvégenként, ünnepnapokon és tanítási szünetekben korosztályonként szervezett programokat biztosítunk.

Játszóházunkban a kézműves foglalkozások idején a kreativitást ösztönözve saját készítésű „kincsek” alkotásának lehetőségével várjuk az érdeklődőket.

Programjaink között fontos szerepet szánunk a mozgásnak is: baba- és óvodás úszás, iskolásoknak vízi vetélkedő, szabadidőszoba sporteszközökkel és tini disco várja a táncos lábúakat egyedi kialakítású tánctermünkben.
Fejlesztéseink következő lépése, hogy 2014. januártól táncoktatást vezetünk be a szállodában.

Míg a gyermekek programjainkon vesznek részt, a gyermekfelügyeletről szakképzett óvoda pedagógusok gondoskodnak, biztosítva a szülők kikapcsolódását, hogy feltöltődve térhessenek haza.

Külsős vendégek számára 5 és 10 alkalmas játszóházi bérlet vásárlására van lehetőség a szálloda recepcióján.

A születésnapi zsúrok helye
Egy születésnapi zsúr megszervezése és lebonyolítása nem kis feladat. Ha szeretné, hogy levegyük ezt a terhet a válláról, valamint a lakás is egyben maradjon, gyermeke pedig felejthetetlen élményekkel gazdagodjon, akkor a Hotel Aquarell MóKaland játszóháza ideális választás.
A felhőtlen hangulatról, a programokról, a tortáról, a dekorációról és a buli utáni takarításról mi gondoskodunk.
A születésnapi buli hozzávalói Aquarell módra:
  • MóKaland játszóház korlátlan használata szakképzett gyermekfelügyelettel
  • Mókás játékok animátor vezetésével
  • Bohóc vagy bűvész műsor, arcfestés, vízi vetélkedő, jelmezes buli
  • Tini disco
  • Amíg a gyerekek játszanak, a szülők együtt kávéznak
  • Wellness a szülőknek a gyermek buli idején
  • Születésnapi köszöntés igény szerinti, saját cukrászatunk által készített tortával
  • Étkezés igény szerint
  • Meglepetés ajándék
  • Szakképzett személyzet
  • Igényes környezet

és még sok minden más…

Kérjen bármit is, munkatársaink szakértő segítséget nyújtanak elképzelései, ötletei megvalósításában, hogy az élmény a zsúr minden résztvevője számára örök legyen.

Bővebb információért, személyre szabott ajánlatért kérjük, keresse kollégánkat:
Bálint-Dobozi Anita
E-mail: mokaland@aquarellhotel.hu
Tel: 06 20 371 9451
www.aquarellhotel.hu

További hírek

Mit tesz a Hotel & More Group a fenntarthatóságért?
2024. Április 9.
A fenntarthatóság szolgálatában
Határon túli szálloda is komoly elismerést kapott
2024. Március 14.
Alvásbarát Hotel díjazott lett a Hotel & More Group székelyudvarhelyi szállodája
Egy magyar szállodaüzemeltető sikere
2024. Február 25.
Duplázott és nemzetközi brandekkel erősít a magyar szállodaüzemeltető
TOP 50-ben a Turizmus Évadnyitó Gálán
2024. Február 9.
A Hotel & More Group vezérigazgatója, Klemm Balázs ismét a turizmus 50 fontos szereplője között
Minden hír