Hotel & More Group - több mint szállodaüzemeltetés

Új névvel jelent meg a magyarországi szállodaüzemeltető cégek palettáján Klemm Balázs, a Hotel & More Group tulajdonosa. Az új név mögött sokéves szállodaüzemeltetési tapasztalattal rendelkező csapat áll, akik a Service 4 You-ból kiválva szeretnék egyrészt folytatni az eddig megkezdett magas színvonalú tevékenységüket, másrészt új szemléletet vinni a megszokások uralta piacra, új ötleteket adni a már meglévő szolgáltatásokhoz. Mindezt kiegészítve hotel célú ingatlanfejlesztésekkel.

A Klemm Balázs (Service 4 You és Hotel & More Group alapító) vezette csapat hisz benne, hogy nem csak lehet, de kell is jobban és hatékonyabban működni a piacon, hogy ne csak lépést tartsanak vele, hanem irányt is mutassanak.

Az régi-új portfólióban megtalálhatóak az eddig jól ismert szállodák, de a paletta hónapról-hónapra folyamatosan bővül. Az új hotelekről heti rendszerességgel fognak bemutatkozó anyagokat közzétenni, hogy megismerhessék a szállodáikat és szolgáltatásaikat.

Klemm Balázs - a Hotel & More Grouppal új szintre kerül a szállodaüzemeltetést
“Hiszünk a hagyományos személyes vendégkapcsolatokban, erre nagy hangsúlyt fektetnek munkatársaink, mindezek mellett tudjuk, hogy a jelen és a jövő a kiváló online megjelenések és okos szállodai megoldásoké, melyeket folyamatosan fejlesztünk” - mondta el Klemm Balázs a cég filozófiájáról.

A Hotel & More márkaneve marad az Optimum Hotels is, amely továbbra is a 3 csillagos valamint a nyáron üzemelő idényszállodákat foglalja magában.

Róluk a www.hotelandmore.hu honlapon olvashat, szállodáikba pedig www.hmhotels.hu oldalon vagy közvetlenül a szállodák honlapján foglalhat.

Hotel & More Group szállodák

Akadémia Hotel**** Balatonfüred
Hotel Aquarell**** (közös üzemeltetésben a Service4You-val)
ETO Park Hotel****superior Business & Stadium