Hotel Yacht**** Wellness & Business Siófok immáron hivatols viselője a Hotelstars csillagoknak

Garantált minőség

Szállodánk 2016. júniusában elnyerte a négycsillagos HotelStars védjegy használatának jogát. A hozzánk érkező vendégek számára ez garanciát jelent arra, hogy a HotelStars védjeggyel ellátott szállodában milyen szolgáltatásokra számíthatnak utazásuk alkalmával.

A jövőben további fejlesztéseket szeretnénk megvalósítani. A szálláshely szolgáltatási színvonalának emelése mellett a BlueDot Bisztrora, annak kínálatára és a szezonálisan működő grillteraszra szeretnénk fókuszálni. Mindezeken felül minél nagyobb hangsúlyt szeretnénk fektetni az orvosi szolgáltatásokra is, mellyel reményeink szerint tovább szélesíthetjük a hozzánk látogató célcsoportok skáláját.

Mile Csaba, a Hotel Yacht igazgatója szerint a foglalási szokások átalakulásával sokkal nehezebb előre kalkulálni a szezon telítettségét illetően, ami rugalmasabb munkaszervezést és gazdálkodást igényel annak érdekében, hogy a szállodába érkező vendégeket a lehető legmagasabb színvonalon tudjuk kiszolgálni.

További hírek

Nem tervez szállodabezárást a Hotel & More Group
2022. Szeptember 23.
Klemm Balázst, a Hotel & More Group vezérigazgatóját kérdezte Varga Mónika az InfoRádióban, hogy tervez-e szállodákat bezárni a fűtési szezonban, valamint milyen forgalomra számít a következő hónapokban.
„Klemm Balázs, a 24 szállodát üzemeltető cégcsoport vezérigazgatója az InfoRádiónak azt mondta: nem számít drasztikus vendégszámcsökkenésre, az emelkedő rezsiárak miatt pedig energiahatékonysági beruházásokba kezdenek. Varga Mónika interjúja.”
Tudomásul kell venni a nyereségesség csökkenését
2022. Szeptember 8.
Klemm Balázs a Hotel & More Group vezérigazgatója nyilatkozott TREND FM-nek a szállodaszektor aktuális kihívásairól
Klemm Balázst kérdezte Érczfalvi András a szállodaipar előtt álló kihívásokról a TREND FM műsorán
2022. Szeptember 8.
Klemm Balázst, a Hotel & More Group vezérigazgatóját kérdezték a Monitor Délután Érczfalvi Andrással műsorban a TREND FM-en, hogy mit prognosztizál a következő 1 évre a szállodaipar helyzetére, továbbá hogyan lehet a várható kihívásokra hatékonyan reagálni.
Turizmus: jön a generációváltás
2022. Szeptember 2.
A figyelo.hu mai cikkében Klemm Balázs a Hotel & More Group vezérigazgatója és fia, Klemm Krisztián a Hotel Budapest igazgatója beszél arról, hogyan száll apáról fiúra a szakmai tudás és vele az üzlet, azaz hogyan válik a fiú apja méltó utódjává.
Az Utazó Magazin év városi szállodája díját a Hotel Budapest kapta
2022. Július 20.
Átadták az Utazó Magazin 2021 legjobb turisztikai szolgáltatóinak járó díjakat hétfőn Budapesten.
Az év városi szállodája 2021-ben a Hotel Budapest.
Minden hír