Két Hotel & More ház is Magyar Turizmus Minőségi Díjat nyert!

A Magyar Turizmus Minőségi Díj a Magyar Turisztikai Ügynökség által 2006 óta meghirdetett, európai minőségirányítási elvek alapján működő programja, amelynek aktuális, 2017. évi pályázaton a 2018. augusztus 30-i díjátadóján a Hotel & More Holding két szállodája is elhozta rangos díjat.

Tizenhét szálloda és hat étterem kapta meg a Magyar Turizmus Minőségi Díjat a 2017. évi pályázaton. A Hotel & More Holding így két házzal is képviselve van a legjobbak között: a ceglédi Hotel Aquarell**** valamint a győri ETO Park Hotel****superior Business & Stadium.

Ezúton is gratulálunk mindkét szállodának és köszönjük az ott dolgozóknak, hogy hozzásegítették a szállodákat rangos díjhoz!

Két Hotel & More ház is Magyar Turizmus Minőségi Díjat nyert!
2018. Szeptember 2.
Hotel & More Holding - több mint szállodaüzemeltetés
2018. Április 9.
Új névvel jelent meg a magyarországi szállodaüzemeltető cégek palettáján Klemm Balázs, a Hotel & More Holding tulajdonosa. Az új név mögött sokéves szállodaüzemeltetési tapasztalattal rendelkező csapat áll, akik a Service 4 You-ból kiválva szeretnék egyrészt folytatni az eddig megkezdett magas színvonalú tevékenységüket, másrészt új szemléletet vinni a megszokások uralta piacra, új ötleteket adni a már meglévő szolgáltatásokhoz. Mindezt kiegészítve hotel célú ingatlanfejlesztésekkel.
2017. Május 29.
A 2015 augusztusában megnyitott belvárosi szálloda nagy népszerűségnek örvend, ahogy kezd egyre jobban bekerülni a köztudatba.
2017. Március 30.
Megnyílt Debrecen legújabb szállodája - egyben egészségügyi intézménye, amely 25 szobával és apartmannal, négycsillagos szolgáltatásokkal várja vendégeit. Az 1,4 milliárdos beruházás Európai Unió-s támogatással valósult meg. A hotel január 27-től fogad vendégeket.
2016. November 24.
A Service4You Hotel Management Company valamennyi üzemeltetett és menedzselt szállodája csatlakozott az "Európai Hulladékcsökkentési Hét" elnevezésű projekthez, melyet a Környezetvédelmi Szolgáltatók és Gyártók Szövetsége támogat és bonyolít le hazánkban.