Laska Fesztivál visszaszámlálás… …. már csak 10 nap

Korábban már megírtuk, hogy a Hotel Aquarell**** ismételten képviselteti magát a Ceglédi Bor és Laska Fesztiválon. Az idei évben itt lesz velünk a 2014-es Dakar, kategóriájának 7. helyezettje Sebestyén Sándor és Bognár József, no meg a T2 kategóriájú versenyautó is, amely már a fesztivált megelőzően – tervezetten június 18-tól 2014.06.05-ig megtekinthető.


A Hotel Aquarell**** 2014. június 16 és 22. között ad egyben otthont a Székely Kapuk-Zöld Kapuk című közép-európai versenyen valló részvétel kapcsán készített rajzokból rendezett kiállításnak, amelyre minden érdeklődőt várunk.

Előzmények:

Az Aquarell Hotel**** az idei, immáron hetedik alkalommal megrendezésre kerülő Ceglédi Bor és Laska Fesztiválon, több helyszínen - egy év kihagyást követően - ismételten képviselteti magát. Egyrészt 2014. június 21-én, szombaton a Service4You által üzemeltetett Hotel Aquarell**** tőszomszédságában a Ceglédi Táncsics Mihály Általános Iskola Budai úti Tagiskolája gyerkőcei készítik el a hagyományoknak megfelelően a Laskát.

Az aktív kikapcsolódáson túl azonban egy nemes cél vezérel minket: Az értékesített Laska teljes árbevételét a Hotel Aquarell**** a Ceglédi Táncsics Mihály Általános Iskola Budai úti Tagiskolája hátrányos helyzetű iskolásainak ajánlja fel; ezzel is segítve az iskola Székely Kapuk-Zöld Kapuk című közép-európai versenyen való részvételért megnyert Horvátországi kirándulás finanszírozását, amelyen 15 diák vehet részt.

A szálloda kezdeményezésével kapcsolatban Tagiskola igazgatója Farkas Judit elmondta: „Örömünkre szolgál, hogy a Hotel Aquarell segítségünkre van a szükséges források előteremtésében és teszi ezt oly módon, hogy gyerekeink aktív részesei lehetnek a fesztiválnak.

A Service4You tulajdonosa, Boldizsár Zoltán az esemény kapcsáén leszögezte: „a Service4You valamennyi üzemeltetett ház esetében hangsúlyt fektet a társadalmi kapcsolatokra, a közösségi szerepvállalásra. Biztosak vagyunk benne, hogy Cegléden is sikerre tudjuk vinni a koncepciót.”

Csatlakozzon kezdeményezésünkhöz, vásárolja meg a gyerkőcök segítségével készített ételeket és legyen része az összefogásnak! A Service4You és a Hotel Aquarell**** ezzel a kezdeményezéssel kapcsolódik be a Föld megmentésén fáradozó gyerekek munkájába. Tegyen így Ön is.

További hírek

Mit tesz a Hotel & More Group a fenntarthatóságért?
2024. Április 9.
A fenntarthatóság szolgálatában
Határon túli szálloda is komoly elismerést kapott
2024. Március 14.
Alvásbarát Hotel díjazott lett a Hotel & More Group székelyudvarhelyi szállodája
Egy magyar szállodaüzemeltető sikere
2024. Február 25.
Duplázott és nemzetközi brandekkel erősít a magyar szállodaüzemeltető
TOP 50-ben a Turizmus Évadnyitó Gálán
2024. Február 9.
A Hotel & More Group vezérigazgatója, Klemm Balázs ismét a turizmus 50 fontos szereplője között
Minden hír