Megnyílt a Garden Hotel Medical & Spa**** Debrecenben

Megnyílt Debrecen legújabb szállodája - egyben egészségügyi intézménye, amely 25 szobával és apartmannal, négycsillagos szolgáltatásokkal várja vendégeit. Az 1,4 milliárdos beruházás Európai Unió-s támogatással valósult meg. A hotel január 27-től fogad vendégeket.

A szálloda tulajdonosainak képviseletében dr. Balogh Róbert elmondta, hogy az új intézményben, olyan komplex szolgáltatás nyújtására van lehetőség a Gyógyászati rekreáció, prevenció, és rehabilitáció terén, amely kiválóan egészíti ki a turizmus új igényeit! A Huszti kertben elhelyezkedő Garden Hotel Medical & Spa**** mintegy 18 hónap alatt épült fel. Az 52 férőhelyes szálloda saját a la cart étteremmel és kávézóval, valamint wellness centrummal rendelkezik, amelyet a nem szállóvendégek is igénybe vehetnek. A szálloda működtetésében a Service 4 You vállal szerepet, ahol a beruházással 20 új munkahelyet teremtettek.

Klemm Balázs a Service 4 You ügyvezetője elmondta, hogy a Garden Hotel**** az egészségturizmus új létesítménye, amely nem csupán regionális szinten szolgálja ki az egyre erősödő igényeket. A S4Y több éves tapasztalatot mondhat magáénak gyógyászattal rendelkező szállodák üzemeltetése terén, amely garantálja a sikeres együttműködést!


További hírek

Nem tervez szállodabezárást a Hotel & More Group
2022. Szeptember 23.
Klemm Balázst, a Hotel & More Group vezérigazgatóját kérdezte Varga Mónika az InfoRádióban, hogy tervez-e szállodákat bezárni a fűtési szezonban, valamint milyen forgalomra számít a következő hónapokban.
„Klemm Balázs, a 24 szállodát üzemeltető cégcsoport vezérigazgatója az InfoRádiónak azt mondta: nem számít drasztikus vendégszámcsökkenésre, az emelkedő rezsiárak miatt pedig energiahatékonysági beruházásokba kezdenek. Varga Mónika interjúja.”
Tudomásul kell venni a nyereségesség csökkenését
2022. Szeptember 8.
Klemm Balázs a Hotel & More Group vezérigazgatója nyilatkozott TREND FM-nek a szállodaszektor aktuális kihívásairól
Klemm Balázst kérdezte Érczfalvi András a szállodaipar előtt álló kihívásokról a TREND FM műsorán
2022. Szeptember 8.
Klemm Balázst, a Hotel & More Group vezérigazgatóját kérdezték a Monitor Délután Érczfalvi Andrással műsorban a TREND FM-en, hogy mit prognosztizál a következő 1 évre a szállodaipar helyzetére, továbbá hogyan lehet a várható kihívásokra hatékonyan reagálni.
Turizmus: jön a generációváltás
2022. Szeptember 2.
A figyelo.hu mai cikkében Klemm Balázs a Hotel & More Group vezérigazgatója és fia, Klemm Krisztián a Hotel Budapest igazgatója beszél arról, hogyan száll apáról fiúra a szakmai tudás és vele az üzlet, azaz hogyan válik a fiú apja méltó utódjává.
Az Utazó Magazin év városi szállodája díját a Hotel Budapest kapta
2022. Július 20.
Átadták az Utazó Magazin 2021 legjobb turisztikai szolgáltatóinak járó díjakat hétfőn Budapesten.
Az év városi szállodája 2021-ben a Hotel Budapest.
Minden hír