MóKaland Játszóház

A Service4You életre hívta a MóKalandot…

Eddig is elkötelezettek voltunk a legfiatalabb vendégeink mellett, de most önálló márkanév alatt visszük tovább mindazokat a programokat és aktivitásaikat, amelyeket házainkban kínálunk, mondta Boldizsár Zoltán, a Serice4You tulajdonosa. A ceglédi Hotel Aquarellben**** alakítottuk ki az első játszóházunkat és vezettük be a különböző korosztályok számáéra az aktív kikapcsolódást lehetővé tévő programokat. A Hotel Aquarellt követően a koncepciót szeretnénk a többi házunkra is kiterjeszteni, így hamarosan megjelenik a MóKaland a Palace Hotel**** Hévízben, a Hotel Alföld Gyöngyében, valamint a hamarosan nem csak szolgáltatásaiban, hanem nevében is megújuló Club Kehidában.

A mai rohanó világban, arra törekszünk, hogy a családok pihenése valóban feltöltődés legyen. Ehhez tartalmas programokkal, minőségi játékkínálattal, közös élményszerző tevékenységekkel szeretnénk hozzájárulni. Családias, meghitt légkört alakítottunk ki, hogy a ránk bízott gyerekek szívesen jöjjenek hozzánk, a szüleik őket biztonságban tudva tölthessék a pihenésre szánt időt.

„Mókaland az a hely, ahol a színvonalas családi programok során, a játék, az egymásra figyelés és a gyermekek képviselik a valódi értéket” mondta Klemm Balázs a Service4You tulajdonosa. Hangsúlyozta, hogy a játszóházban egyedi gyermekbarát környezetben minden korosztály megtalálja a neki megfelelő játékot, változatos lehetőségeket biztosítunk az önfeledt időtöltésre, mely során észrevétlenül fejlődnek a gyerekek alapvető készségei.

Mókaland több mint játszóház, egy olyan hely ahol a gyerekek egymással vagy szüleikkel játszhatnak, s ehhez korosztályonként szervezett programokkal járulunk hozzá.

Játszóházunkban a kézműves foglalkozások idején a kreativitást ösztönözve, saját készítésű „kincsek” alkotásának lehetőségével várja az érdeklődőket. Programjaink között fontos szerepet szánunk a mozgásnak: baba- és ovis úszás, iskolásoknak vizi vetélkedő, szabadidőszoba sporteszközökkel, és Tini disco várja a táncos lábúakat egyedi kialakítású tánctermünkben. Tematikus csomagajánlataink egyedülállóak az országban.

Míg a gyermekek programjainkon vesznek részt, a gyermekfelügyeletről szakképzett pedagógusok gondoskodnak, biztosítva a szülők kikapcsolódását, hogy feltöltődve térhessenek haza.

Összegezve: Mókaland fémjelzi a gondosan összeválogatott játékbirodalmat, egy innovatív szakmai központot valamint a színvonalas programokat.