Osztrák létesítmény a Service4you portfóliójában

A Service4You szállodai portfóliója 2013. július 1-től a lackenhofi Gasthof *** Kirchenwirttel bővült, amely létesítmény üzemeltetésében a Service4You management szerződés alapján működik közre.


A létesítmény Budapestről mintegy 4 órás autóútra, a Mostviertel régióban, 810 m magasságban, az 1893 m magas Ötscher-hegy lábánál fekszik, amely jelenleg a tartomány egyik legkedveltebb téli síparadicsomának és nyári túrahelyének számit. A kellemes, alpesi stílusban berendezett modern szobák minden komforttal felszereltek; zuhanyzó, WC, hajszárító, telefon, rádió, kábel-televízió, a Családi lakosztályban külön háló- és gyerekszoba, az Ötscher stúdióban pezsgőfürdős kád áll a vendégek rendelkezésére.

Mostviertel, a népszerű nyaraló és téli sport üdülőhely zavartalan pihenést, sport- és szórakozási lehetőséget garantál minden korosztály számára. Az itteni kristálytiszta levegő, a lélegzetelállítóan gyönyörű, érintetlen természet pedig jó hatással van testre, lélekre, és új energiával tölt fel mindenkit.

Boldizsár Zoltán és Klemm Balázs a Service4You tulajdonosai elmondták: „A Service4You első határon túli létesítménye máris kedvező fogadtatásra talált mind az egyéni ügyfelek, mind pedig a corporate partnereink körében. Biztosak vagyunk benne, hogy a síszezonon kívüli időszakban egyre több vendéggel tudjuk megismertetni a régió kínálta lehetőségeket, amely minden korosztály számára hamisítatlan alpesi kikapcsolódást és pihenést kínál”.

További hírek

Mit tesz a Hotel & More Group a fenntarthatóságért?
2024. Április 9.
A fenntarthatóság szolgálatában
Határon túli szálloda is komoly elismerést kapott
2024. Március 14.
Alvásbarát Hotel díjazott lett a Hotel & More Group székelyudvarhelyi szállodája
Egy magyar szállodaüzemeltető sikere
2024. Február 25.
Duplázott és nemzetközi brandekkel erősít a magyar szállodaüzemeltető
Minden hír