Rádiós és online beszélgetések Klemm Balázzsal

Klemm Balázs, a Hotel & More tulajdonosával több beszélgetést is meghallgattattak az érdeklődök rádiókban, online beszélgetőműsorokban. Érdekes és hasznos témák kerültek terítékre a turizmusról, szálloda üzemeltetésről, arculatváltásról, covid hatásról.

Beszélgetés Klemm Balázzsal a Turizmus Café második talk showjábanTéma: Új arculat, lógó és új technológia megoldások a Hotel & More-nál.Sepsi Rádió riportTéma: Magyarországi és székelyföldi érdekeltségű cég (Hotel & More Group) vezetőjét kérdeztük a 2020-as és a 2021-es turisztikai idényről, és arról, hogy melyek a kitörési pontok az ágazatban?Klemm Balázs: A negatív árspirál megelőzhető egyedi kínálattal – podcastBeszélgetés a Trend FM a Turizmus Világa című rádióműsorában a belföldi szálláshelyek aktuális helyzetéről, a trendekről és a szektor jövőképéről. Műsorvezető: Érczfalvi András.

PR Turizmus · Klemm Balázs: a negatív árspirál megelőzhető egyedi kínálattal


További hírek

"Fogunk-e tudni nyaralni?" Erre és sok más kérdésre válaszolt Klemm Balázs az Ébredj velünkben
2021. Május 6.
Megnyithattak a szállodák: végre pihenés céljából is érkezhetnek vendégek, de mégis milyen feltételek mellett? Az interjúból többek között ez is kiderül.
A Hotel & More a turizmus.com-on: Két új szállodával ünnepli az újranyitást a Hotel & More Group
2021. Április 29.
Mind több egységét nyitja meg a Hotel & More Group, június 15-től pedig az összes szállodájában fogadja majd a vendégeket.
Rádiós beszélgetés Klemm Balázzsal a Trend FM műsorán
2021. Április 13.
Érdekes és hasznos témák kerültek terítékre a turizmusról, szálloda üzemeltetésről, arculatváltásról, covid hatásról.
A HírTV Paletta műsorának vendége volt Klemm Balázs, a Hotel & More ügyvezető igazgatója
2021. Április 7.
A magyarországi turizmus jelenlegi helyzetét és a várható nyári trendeket elemezte Klemm Balázs a HírTV-ben.
Meddig bírja még a lenullázott szállodaipar? Beszélgetés Klemm Balázzsal a lifeTV reggeli műsorában
2021. Március 4.
Tavaly nagyon sikeres nyarat zárt a szállodaipar, de azóta csak vegetálás van, a legtöbb helyen örülnek, ha 5-6 százalékos forgalom mellett üzemelni tudnak. De mikor nyithatnak ki újra? Erről az Ébredj velünkben Klemm Balázs beszélgetett Lindáékkal, aki igencsak szakértő a témában, hiszen egy több szállodát üzemeltető cég tulajdonosa.
Minden hír