Service4You szállodák a hulladékcsökkentésért

A Service4You Hotel Management Company valamennyi üzemeltetett és menedzselt szállodája csatlakozott az "Európai Hulladékcsökkentési Hét" elnevezésű projekthez, melyet a Környezetvédelmi Szolgáltatók és Gyártók Szövetsége támogat és bonyolít le hazánkban.

Az Európa szerte megvalósuló akció keretein belül szállodáink az eddiginél is nagyobb figyelmet fordítanak a szelektív hulladékgyűjtésre napi működésük során, valamint a környezetvédelem kiemelt szerepére életünkben. Vendégeink figyelmét kihelyezett plakátokkal és újrahasznosított anyagokból készült szelektív gyűjtőkkel hívjuk fel 2016. november 21-27. között a társadalmi célú összefogásra.

A MóKaland játszóházat működtető hotelek egész héten a hulladékcsökkentés és környezetvédelem témája köré szervezett animációs programokkal és játékos feladatokkal várják a legkisebbeket, hogy már fiatal korban is megismerkedhessenek ennek fontosságával, mindezt szórakoztató és játékos formába öntve.

Szállodáink dolgozói elhivatottak, hiszen mindannyian természetvédelmi övezet közelében töltik mindennapjainkat, ezért különösen fontosnak tartjuk azt, hogy a hozzánk érkező vendégek érezzék ennek jelentőségét. Fenntartható működéssel megóvhatjuk környezetünket és élvezhetjük az általa nyújtott lehetőségeket.