Siker a VII. Laska Fesztiválon

Egy év kihagyást követően a Hotel Aquarell**** ismételten képviseltette magát a Ceglédi Bor és Laska Fesztiválon.

Idén itt volt velünk a 2014-es Dakar, kategóriájának 7. helyezettje Sebestyén Sándor, no meg a T2 kategóriájú versenyautó is.

A Hotel Aquarell**** 2014. június 16. és 22. között helyt adott a Budai úti iskola Székely Kapuk-Zöld Kapuk című közép-európai versenyen valló részvétel kapcsán készített rajzokból rendezett kiállításnak, MóKaland játszóházunk pedig a Laska Fesztivál ideje alatt minden kedves érdeklődő rendelkezésére állt, és természetesen az itt realizált bevételt is a Budai úti Iskola javára ajánljuk fel.

Sebestyén Sándor Dakar pilóta felajánlotta az egyik csapat inget licitre, amelyet Kaposvári Zsolt, a Petra Trans Kft ügyvezető igazgatója vásárolt meg, ezzel az összeggel is hozzájárulva a Budai úti Iskola utazásához.

Mindösszesen 95.170.- Forint gyűlt össze az esemény ideje alatt, amely összeget a Hotel Aquarell 2014.06.24-én ad át Farkas Judit iskolaigazgatónak.

A Hotel Aquarellt üzemeltető Service4You tulajdonosa, Boldizsár Zoltán az eseményt követően elmondta: „Társaságunk, ahogyan korábban is, most is nagy hangsúlyt fektet a társadalmi kapcsolatokra, a közösségi szerepvállalásra valamennyi általa üzemeltetett ház esetében. Örömmel tölt el, hogy tevékenységünkkel hozzásegítettük a Budai úti Iskola tanulóit a megérdemelt Horvátországi nyaralásukhoz.



További hírek

Mit tesz a Hotel & More Group a fenntarthatóságért?
2024. Április 9.
A fenntarthatóság szolgálatában
Határon túli szálloda is komoly elismerést kapott
2024. Március 14.
Alvásbarát Hotel díjazott lett a Hotel & More Group székelyudvarhelyi szállodája
Egy magyar szállodaüzemeltető sikere
2024. Február 25.
Duplázott és nemzetközi brandekkel erősít a magyar szállodaüzemeltető
TOP 50-ben a Turizmus Évadnyitó Gálán
2024. Február 9.
A Hotel & More Group vezérigazgatója, Klemm Balázs ismét a turizmus 50 fontos szereplője között
Minden hír