Stratégiai együttműködési megállapodást kötött a Survive-All és a Service4You

Stratégiai együttműködési megállapodást kötött a Survive-All és a Service4You így az egyre növekvő corporate és MICE szegmens valós igényeit még szélesebb körben tudja hatékonyan és a megrendelők még nagyobb megelégedésére kiszolgálni.

A Service4You társtulajdonosa, Boldizsár Zoltán elmondta: Kiemelten fontosnak tartjuk, hogy megrendelőink igényeinek teljes mértékben megfelelő komplex, professzionális szolgáltatást tudjunk biztosítani a klasszikus szálláshely szolgáltatáson felül. A Survive-All ebben teljes mértékben partnerünk, így biztos vagyok benne, hogy sikeres együttműködésünk révén magas szintű szolgáltatásainkat megrendelőink egyre szélesebb rétege veszi majd igénybe.

Kun Róbert elmondta: A Survive-All ügyvezetőjeként folyamatosan keresem azokat a lehetőségeket, ahol 20 év alatt megszerzett tudásunkat kamatoztathatjuk. A Service4You-ban olyan partnerre találtunk, amely nyitott az általunk nyújtott igényes programokra, tréningekre. 2015-ben létrejött együttműködésünk megkönnyíti munkánkat, mert olyan helyszíneket biztosít az ország különböző régióiban ügyfeleink számára, ahol kellemes környezet, jó infrastruktúra és profi kiszolgálás segíti az esemény sikerét.

Közösen potenciális ügyfeleket nyerhetünk meg a Service4You által üzemeltetett hoteleken keresztül, melyek ajánlják szolgáltatásainkat. Bízom a közös munka sikerében mely nem csak a Survive-All és a Service4You, hanem ügyfeleink is hasznára is válik!