Stratégiai együttműködési megállapodást kötött a Survive-All és a Service4You

Stratégiai együttműködési megállapodást kötött a Survive-All és a Service4You így az egyre növekvő corporate és MICE szegmens valós igényeit még szélesebb körben tudja hatékonyan és a megrendelők még nagyobb megelégedésére kiszolgálni.

A Service4You társtulajdonosa, Boldizsár Zoltán elmondta: Kiemelten fontosnak tartjuk, hogy megrendelőink igényeinek teljes mértékben megfelelő komplex, professzionális szolgáltatást tudjunk biztosítani a klasszikus szálláshely szolgáltatáson felül. A Survive-All ebben teljes mértékben partnerünk, így biztos vagyok benne, hogy sikeres együttműködésünk révén magas szintű szolgáltatásainkat megrendelőink egyre szélesebb rétege veszi majd igénybe.

Kun Róbert elmondta: A Survive-All ügyvezetőjeként folyamatosan keresem azokat a lehetőségeket, ahol 20 év alatt megszerzett tudásunkat kamatoztathatjuk. A Service4You-ban olyan partnerre találtunk, amely nyitott az általunk nyújtott igényes programokra, tréningekre. 2015-ben létrejött együttműködésünk megkönnyíti munkánkat, mert olyan helyszíneket biztosít az ország különböző régióiban ügyfeleink számára, ahol kellemes környezet, jó infrastruktúra és profi kiszolgálás segíti az esemény sikerét.

Közösen potenciális ügyfeleket nyerhetünk meg a Service4You által üzemeltetett hoteleken keresztül, melyek ajánlják szolgáltatásainkat. Bízom a közös munka sikerében mely nem csak a Survive-All és a Service4You, hanem ügyfeleink is hasznára is válik!

További hírek

Nem tervez szállodabezárást a Hotel & More Group
2022. Szeptember 23.
Klemm Balázst, a Hotel & More Group vezérigazgatóját kérdezte Varga Mónika az InfoRádióban, hogy tervez-e szállodákat bezárni a fűtési szezonban, valamint milyen forgalomra számít a következő hónapokban.
„Klemm Balázs, a 24 szállodát üzemeltető cégcsoport vezérigazgatója az InfoRádiónak azt mondta: nem számít drasztikus vendégszámcsökkenésre, az emelkedő rezsiárak miatt pedig energiahatékonysági beruházásokba kezdenek. Varga Mónika interjúja.”
Tudomásul kell venni a nyereségesség csökkenését
2022. Szeptember 8.
Klemm Balázs a Hotel & More Group vezérigazgatója nyilatkozott TREND FM-nek a szállodaszektor aktuális kihívásairól
Klemm Balázst kérdezte Érczfalvi András a szállodaipar előtt álló kihívásokról a TREND FM műsorán
2022. Szeptember 8.
Klemm Balázst, a Hotel & More Group vezérigazgatóját kérdezték a Monitor Délután Érczfalvi Andrással műsorban a TREND FM-en, hogy mit prognosztizál a következő 1 évre a szállodaipar helyzetére, továbbá hogyan lehet a várható kihívásokra hatékonyan reagálni.
Turizmus: jön a generációváltás
2022. Szeptember 2.
A figyelo.hu mai cikkében Klemm Balázs a Hotel & More Group vezérigazgatója és fia, Klemm Krisztián a Hotel Budapest igazgatója beszél arról, hogyan száll apáról fiúra a szakmai tudás és vele az üzlet, azaz hogyan válik a fiú apja méltó utódjává.
Az Utazó Magazin év városi szállodája díját a Hotel Budapest kapta
2022. Július 20.
Átadták az Utazó Magazin 2021 legjobb turisztikai szolgáltatóinak járó díjakat hétfőn Budapesten.
Az év városi szállodája 2021-ben a Hotel Budapest.
Minden hír