Tök jó buli lesz!

Hamarosan elérkezik a Halloween időszak. Gondoltunk hát egyet, négy lett belőle...
A Service4You által üzemeltetett szállodák közül a ceglédi Hotel Aquarell****, a hévízi Hotel Palace**** és a Hotel Majerik, valamint Kehidakustányban a Club Kehida Aparthotel összefogott és meghirdeti a „legkreatívabb Halloween tök 2012” versenyt.

Linkajánló
Mit kell tenni a részvételhez?

Bármely szállodánkban 2012. november 1-4. közötti időszakban készítse el – akár a szálloda adta eszközök, akár saját eszközeid felhasználásával – a legkreatívabb Halloween tököt.

Készítsen róla egy fényképet (a kompozíció megalkotása teljesen Önre van bízva) és küldje meg nekünk az office@service4you.hu címre.

Minden beérkezett képet a Service4You, valamint a résztvevő szállodák facebook oldalán közzéteszünk. Várjuk a lájkokat, a commenteket, amelyeket a nyertes kihirdetésekor figyelembe veszünk!

Kérdezheti, hogy érdemes-e? Szerintünk igen, hiszen lehetősége lesz, hogy a résztvevő szállodák közül az Ön által kiválasztottban másodmagával 3 napra / 2 éjszakára, félpanziós ellátással a vendégünk legyen.

A nyertes versenyművet, a nyertes nevét 2012. november 6-án tesszük közzé.

Nem elég? Rátettünk még egy lapáttal... Mindazok közül, akik 2012.10.18 és 2012.11.04. között lájkolják a Service4You facebook oldalát egy szerencsés vendégünk lesz egy éjszakára, félpanziós ellátással. Hogy hol? A négy résztvevő szálloda közül bátran választhat!

További hírek

Mit tesz a Hotel & More Group a fenntarthatóságért?
2024. Április 9.
A fenntarthatóság szolgálatában
Határon túli szálloda is komoly elismerést kapott
2024. Március 14.
Alvásbarát Hotel díjazott lett a Hotel & More Group székelyudvarhelyi szállodája
Egy magyar szállodaüzemeltető sikere
2024. Február 25.
Duplázott és nemzetközi brandekkel erősít a magyar szállodaüzemeltető
Minden hír