Új szálloda a Service4You portfóliójában

2013. január 7-től a Service4You az Anna Grand Hotel Kft.-vel megkötött management szerződés keretében közreműködik a balatonfüredi Anna Grand Hotel**** Wine & Vital üzemeltetésében.

Az Anna Grand Hotel**** Wine & Vital Balatonfüred történelmi belvárosában helyezkedik el. Az Anna Grand Hotel 100 szobája a több, mint 200 éves klasszicista stílusú épület falai között biztosítja vendégeink kényelmét. A főépülettől 100 méterre található Ipoly Residence nevet viselő szárnyunk egy 120 éves eklektikus műemlék épületben kapott helyet Balatonfüred reformkori városrészének legfrekventáltabb részén, a Balaton-parttól 50 m, a főépülettől 100 méterre.A Balaton-part a híres Tagore sétánnyal 100 méterre található a szállodától.

A háromszintes, nemdohányzó, akadálymentesített Ipoly Residence az igényesen berendezett és megtervezett tágas szobáival és különböző méretű, részben teraszos lakosztályaival a diszkrét luxus érzését kelti a már-már tökéletes kikapcsolódáshoz. A szállodában kerül megrendezésre a világhírű balatonfüredi Anna-bál, melyet első alkalommal 1825-ben tartottak.

Boldizsár Zoltán és Klemm Balázs a Service4You tulajdonosai elmondták: „örülünk, hogy portfóliónkat az Alföld Gyöngye Hotel*** és Konferenciaközpontot követően az Anna Grand Hotel**** Wine & Vitallal bővíthettük regionális fejlődésünk következő állomásaként”.

Lengyel Ernő, az Anna Grand Hotel**** Wine & Vital tulajdonosa a szerződéskötést követően elmondta: „bizonyos vagyok, hogy a Service4You-val kötött megállapodás alapján a kitűzött célokat el tudjuk érni és a tevékenység a szálloda még hatékonyabb működését eredményezi”.



További hírek

Mit tesz a Hotel & More Group a fenntarthatóságért?
2024. Április 9.
A fenntarthatóság szolgálatában
Határon túli szálloda is komoly elismerést kapott
2024. Március 14.
Alvásbarát Hotel díjazott lett a Hotel & More Group székelyudvarhelyi szállodája
Egy magyar szállodaüzemeltető sikere
2024. Február 25.
Duplázott és nemzetközi brandekkel erősít a magyar szállodaüzemeltető
Minden hír