Újabb fejlesztés a tiszafüredi Tisza Balneum Hotelben

A Service4You Hotel Management Company által menedzselt Tisza parti szálloda, a tiszafüredi Tisza Balneum Hotel**** Konferencia és Wellness Központ az utóbbi 1,5 esztendőben számos olyan szolgáltatás-fejlesztést valósított meg, melyek mindegyike a vendégek még nagyobb megelégedését szolgálják a célcsoportok bővítése mellett.split
Itt olyan megvalósított elképzelésekre gondolunk a teljesség igénye nélkül, mint a MóKaland Játszóház létrehozása, család-barát eszközök beszerzése, rendszeres animátori foglalkoztatás, Gesztenye Grill Terasz létrehozása, valamint új terasz bútorok beszerzése.


A fejlesztési folyamat következő nagyobb volumenű lépése a Balneum Lobby Drink Bár kialakítása volt idén tavasszal, ahol 0-24 óráig fogyaszthatnak a vendégek, függetlenül a Platán Étterem nyitva tartásától. A Lobby Drink Bár 2016. május 4-én került átadásra használatba vételre. Ezzel a korszerűsítéssel a Tisza Balneum Hotel egy újabb lehetőséget nyújt egyéni és csoportos vendégeinek, hogy a vacsora után eltölthessenek még pár kellemes órát a szálloda halljában.


A Tisza Balneum Hotel vezetősége bízik benne, hogy ezzel a hiánypótló fejlesztéssel nem csupán a minőséget emelték, hanem vendégeik még otthonosabban fogják magukat érezni pihenésük alatt a mesebeli Tisza-tó partján. Természetesen itt még nem ér véget azon korszerűsítések folyamata, melyek mind-mind a vendégek érdekében történnek, így még idén tavasszal kibővítésre kerül a Gesztenye Grill Terasz és hamarosan egy gyermekmedencével is bővítik a Wellness&SPA szolgáltatások sorát.


További hírek

Nem tervez szállodabezárást a Hotel & More Group
2022. Szeptember 23.
Klemm Balázst, a Hotel & More Group vezérigazgatóját kérdezte Varga Mónika az InfoRádióban, hogy tervez-e szállodákat bezárni a fűtési szezonban, valamint milyen forgalomra számít a következő hónapokban.
„Klemm Balázs, a 24 szállodát üzemeltető cégcsoport vezérigazgatója az InfoRádiónak azt mondta: nem számít drasztikus vendégszámcsökkenésre, az emelkedő rezsiárak miatt pedig energiahatékonysági beruházásokba kezdenek. Varga Mónika interjúja.”
Tudomásul kell venni a nyereségesség csökkenését
2022. Szeptember 8.
Klemm Balázs a Hotel & More Group vezérigazgatója nyilatkozott TREND FM-nek a szállodaszektor aktuális kihívásairól
Klemm Balázst kérdezte Érczfalvi András a szállodaipar előtt álló kihívásokról a TREND FM műsorán
2022. Szeptember 8.
Klemm Balázst, a Hotel & More Group vezérigazgatóját kérdezték a Monitor Délután Érczfalvi Andrással műsorban a TREND FM-en, hogy mit prognosztizál a következő 1 évre a szállodaipar helyzetére, továbbá hogyan lehet a várható kihívásokra hatékonyan reagálni.
Turizmus: jön a generációváltás
2022. Szeptember 2.
A figyelo.hu mai cikkében Klemm Balázs a Hotel & More Group vezérigazgatója és fia, Klemm Krisztián a Hotel Budapest igazgatója beszél arról, hogyan száll apáról fiúra a szakmai tudás és vele az üzlet, azaz hogyan válik a fiú apja méltó utódjává.
Az Utazó Magazin év városi szállodája díját a Hotel Budapest kapta
2022. Július 20.
Átadták az Utazó Magazin 2021 legjobb turisztikai szolgáltatóinak járó díjakat hétfőn Budapesten.
Az év városi szállodája 2021-ben a Hotel Budapest.
Minden hír