Újra Siófokon erősít az Optimum Hotels

2016. június 17-én átadásra került a siófoki Hotel Móló*** a vendégek előtt.


A Hotel Móló gyönyörű balatoni kilátással, a Hotel Yacht Wellness & Business Siófok**** közvetlen szomszédságában helyezkedik el, a siófoki vitorláskikötő mellett. A szálloda hangulatos környezetet nyújt egyéni vendégek és csoportok fogadásához, valamint szakmai- és családi rendezvények megtartásához egyaránt.

A két szálloda működtetése közös vezetőséggel történik, így a vendégek élhetnek mindkét szálloda nyújtotta szolgáltatásokkal. Ennek köszönhetően a Hotel Móló vendégei élvezhetik a Hotel Yacht wellness részlege és Bluedot Bistro nyújtotta szolgáltatásokat, amíg a Hotel Yacht vendégei igénybe vehetik a Hotel Móló Balaton parti strandját. A Hotel Móló 37 db kétágyas, zuhanyzós, pótágyazható, erkélyes szobával várja vendégeit balatoni, vagy a vitorláskikötő megejtő panorámájával. Minden szoba TV-vel, ingyenes WiFi szolgáltatással, hűtőszekrénnyel és hajszárítóval felszerelt. A kellemes kikapcsolódást szolgálja továbbá a szálloda saját strandja, a gyerekmedence, a játszótér, a panorámalift, a Móló Café és a Hotel Yacht wellness centruma.

A szálloda étterme, a Móló Café és a hozzá kapcsolódó terasz, valamint a 70 fő befogadására alkalmas konferenciaterem kiváló helyszíne lehet kisebb - nagyobb rendezvények és családi események megszervezéséhez. Klemm Balázs, a Service4You ügyvezetője elmondta, „Örömünkre szolgál, hogy a Hotel Móló*** átadásával még szélesebb vendégkörnek nyújthatunk újabb lehetőséget az egyedülálló balatoni élmény átéléséhez.” Mile Csaba, a Hotel Yacht és Hotel Móló igazgatója az üzemeltető SH-Fejlesztő Kft. képviseletében arról nyilatkozott, hogy a Hotel Móló hosszú távú bérlésével tovább bővíthetik kínálatukat és kiváló ár-érték arányú szolgáltatások nyújtására törekszenek a nyári szezonban. Hozzátette azt is, hogy a szálloda elhelyezkedése, saját strandja, családias hangulata tökéletes lehetőségeket teremt ahhoz, hogy vendégeik a Balaton „fővárosában”, pár percre a Petőfi sétány forgatagától találjanak egy olyan helyet, amely mégis a nyugalmat és a pihenést helyezi középpontba.


További hírek

Határon túli szálloda is komoly elismerést kapott
2024. Március 14.
Alvásbarát Hotel díjazott lett a Hotel & More Group székelyudvarhelyi szállodája
Egy magyar szállodaüzemeltető sikere
2024. Február 25.
Duplázott és nemzetközi brandekkel erősít a magyar szállodaüzemeltető
TOP 50-ben a Turizmus Évadnyitó Gálán
2024. Február 9.
A Hotel & More Group vezérigazgatója, Klemm Balázs ismét a turizmus 50 fontos szereplője között
Esztergomi szállodával bővült a Hotel & More Group portfóliója
2024. Január 10.
A Bellevue Konferencia és Wellness Hotel 2024 január 03-án csatlakozott a Hotel & More Grouphoz
20 éves lett a siófoki Residence Hotel Balaton**** superior
2023. November 30.
Születésnapi rendezvénnyel koronázták meg az ünneplést november utolsó hétvégéjén
Minden hír