Hírek

2016. Március 17.
Újabb idényszállodával erősít a 2016-os szezontól a Service4You és május végétől megnyitja Siófokon a Nostra Hotel Siófok.
2016. Március 10.
A Magyar Vöröskereszt 1939 óta vesz részt a véradásszervezésben. Éves szinten 11–13 ezer véradóeseményt szerveznek. Az ETO PARK HOTEL****superior csapata 2016. március 5-én állt a véradók táborába.
2016. Március 4.
…egy újabb lépés a társadalmi felelősségvállalás felé
2016. Február 10.
Stratégiai együttműködési megállapodást kötött a Survive-All és a Service4You így az egyre növekvő corporate és MICE szegmens valós igényeit még szélesebb körben tudja hatékonyan és a megrendelők még nagyobb megelégedésére kiszolgálni.
2016. Január 27.
A SH-Fejlesztő Kft. jóvoltából Siófokon egy új, négycsillagos egészségturisztikai hotel jött létre. Az eredetileg Siófok Medihotel**** projektnéven futó fejlesztéshez az Európai Unió és a Magyar Állam az Új Széchenyi Terv keretében közel 1 milliárd forint támogatást nyújtott.
2016. Január 14.
Immáron fél éve a Service4You rendszerének tagja a győri ETO Park Hotel, amely 2015. decemberében sikeresen abszolválta a Hotelstars kritériumrendszer szerinti ellenőrzést és immáron hivatalosan is **** superior kategóriájú.
2015. December 2.
A SH-Fejlesztő Kft. jóvoltából Siófokon, a belvárosban egy új, négycsillagos egészségturisztikai hotel jött létre. Az eredetileg Siófok Medihotel**** projektnéven futó fejlesztéshez az Európai Unió és a Magyar Állam az Új Széchenyi Terv keretében közel 1 milliárd forint támogatást nyújtott.
2015. November 16.
A város első, ám sokáig elhanyagolt szállodáját tölti meg újra élettel a Service4You csapata. A tetőtől-talpig felújított ház nyitása az év végére várható.
2015. November 16.
Az idei év több területen is fejlődést mutatott a Service4You Hotel Management által menedzselt Tisza Balneum Hotel életében, az előző évekhez képest. A négycsillagos szállodában idén tavasszal átadásra került a Mókaland Játszóház és bővítették családbarát szolgáltatások körét, melynek köszönhetően egyre több gyermekes család látogat el a Tisza-tóhoz. Ez a növekvő tendencia nem csak a nyári szezonra, hanem más időszakokra is jellemző - tájékoztatta a Tisza-tó Rádiót Nótin Zsolt.
2015. November 6.
Az Arthitectural Magazin válogatást készített a világ legszebb, legegzotikusabb medencéiből, a listán pedig egy magyar szálloda is helyet kapott: a négycsillagos tiszafüredi Tisza Balneum Hotel lenyűgöző, 200 négyzetméteres medencéje a kilencedik helyet szerezte meg.
2015. Október 21.
A vitorláskikötőben a négycsillagos szállodák magas színvonalával várja az egészségügyi - turisztikai és üzleti céllal érkező vendégeket.
Az építkezés folyamatáról, a wellness és az egészségügyi szolgáltatások részlegének kialakításáról, valamint a nyitási csomagajánlatokról szóló információkért látogasson el gyakran oldalunkra!
2015. Október 7.
Kisorsoltuk a szeptemberi Service4You hírlevél feliratkozás nyereményjátékunk szerencsés nyertesét.
előző ... 2345678 ... következő