Hírek

2017. Május 29.
A 2015 augusztusában megnyitott belvárosi szálloda nagy népszerűségnek örvend, ahogy kezd egyre jobban bekerülni a köztudatba.
2017. Március 30.
Megnyílt Debrecen legújabb szállodája - egyben egészségügyi intézménye, amely 25 szobával és apartmannal, négycsillagos szolgáltatásokkal várja vendégeit. Az 1,4 milliárdos beruházás Európai Unió-s támogatással valósult meg. A hotel január 27-től fogad vendégeket.
2016. November 24.
A Service4You Hotel Management Company valamennyi üzemeltetett és menedzselt szállodája csatlakozott az "Európai Hulladékcsökkentési Hét" elnevezésű projekthez, melyet a Környezetvédelmi Szolgáltatók és Gyártók Szövetsége támogat és bonyolít le hazánkban.
2016. November 23.
Az Events4You oldalt azért hoztuk létre, hogy bemutathassuk a Service4You Hotel Management által menedzselt és üzemeltetett szállodákat, amelyek rendelkeznek rendezvény kapacitással.
2016. Augusztus 25.
2016. Augusztus 22-én a Service4You Szállodák Kft üzemeltetésében álló ETO PARK HOTEL****superior Business&Stadium szálloda csapatának lelkes magja is csatlakozott a K&H gyógyvarázs keretében szervezett meseolvasók táborához.
2016. Augusztus 18.
A családosok SZÉP kártyával már több színvonalas szállodába látogatnak el. Szállodánk, a siófoki Hotel Yacht**** is nyitott ez irányba, családbarát szolgáltatásainkkal pedig még inkább vonzó szálláshely lehetünk a gyermekeseknek.
2016. Július 7.
2016. július 4-én vált foglalhatóvá a Pilvax Hotel***, mely Kalocsa egyetlen szállodája, mely a belvárosban helyezkedik el. A Pilvax Hotel*** egy 1820-as években épült lakóház átalakításával jött létre, megőrizve a régi értékeket, viselve a modern stílusjegyeket.
2016. Július 5.
a Service4You újabb dél-alföldi szállodája
2016. Június 30.
2016. június 17-én átadásra került a siófoki Hotel Móló*** a vendégek előtt.
2016. Május 5.
A Service4You Hotel Management Company által menedzselt Tisza parti szálloda, a tiszafüredi Tisza Balneum Hotel**** Konferencia és Wellness Központ az utóbbi 1,5 esztendőben számos olyan szolgáltatás-fejlesztést valósított meg, melyek mindegyike a vendégek még nagyobb megelégedését szolgálják a célcsoportok bővítése mellett.split
Itt olyan megvalósított elképzelésekre gondolunk a teljesség igénye nélkül, mint a MóKaland Játszóház létrehozása, család-barát eszközök beszerzése, rendszeres animátori foglalkoztatás, Gesztenye Grill Terasz létrehozása, valamint új terasz bútorok beszerzése.
2016. Április 29.
A Service4You által üzemeltetett Hotel Aquarell**** a 2016. esztendőben is elkötelezetten támogatja az általa kiválasztott civil szervezetek munkáját. Fejes Géza szállodaigazgató elmondta, hogy a Vigyél Haza Alapítvánnyal kötött támogatói szerződés alapján május-és június hónapban a szállodában eltöltött minden egyes vendégéjszaka után 100 forintot utalnak át az alapítvány részére, amely a z árva és sérült kutyák gyógyíttatását, örökbefogadási esélyeik növelését szolgálja.
előző ... 45678910 ... következő