Hírek

"Fogunk-e tudni nyaralni?" Erre és sok más kérdésre válaszolt Klemm Balázs az Ébredj velünkben
2021. Május 6.
Megnyithattak a szállodák: végre pihenés céljából is érkezhetnek vendégek, de mégis milyen feltételek mellett? Az interjúból többek között ez is kiderül.
A Hotel & More a turizmus.com-on: Két új szállodával ünnepli az újranyitást a Hotel & More Group
2021. Április 29.
Mind több egységét nyitja meg a Hotel & More Group, június 15-től pedig az összes szállodájában fogadja majd a vendégeket.
Rádiós beszélgetés Klemm Balázzsal a Trend FM műsorán
2021. Április 13.
Érdekes és hasznos témák kerültek terítékre a turizmusról, szálloda üzemeltetésről, arculatváltásról, covid hatásról.
A HírTV Paletta műsorának vendége volt Klemm Balázs, a Hotel & More ügyvezető igazgatója
2021. Április 7.
A magyarországi turizmus jelenlegi helyzetét és a várható nyári trendeket elemezte Klemm Balázs a HírTV-ben.
Meddig bírja még a lenullázott szállodaipar? Beszélgetés Klemm Balázzsal a lifeTV reggeli műsorában
2021. Március 4.
Tavaly nagyon sikeres nyarat zárt a szállodaipar, de azóta csak vegetálás van, a legtöbb helyen örülnek, ha 5-6 százalékos forgalom mellett üzemelni tudnak. De mikor nyithatnak ki újra? Erről az Ébredj velünkben Klemm Balázs beszélgetett Lindáékkal, aki igencsak szakértő a témában, hiszen egy több szállodát üzemeltető cég tulajdonosa.
Nyáron újra telt házas belföldi turizmusra számít a Hotel & More
2021. Március 4.
A Hotel & More Group arculatváltással és a személyzet megtartásával készül a korlátozások feloldására. Klemm Balázs tulajdonos-vezérigazgató beszélt a 2020-as és a 2021-es turisztikai idényről és a szektor jövőbeli kilátásairól.
Rádiós és online beszélgetések Klemm Balázzsal
2021. Január 27.
Klemm Balázs, a Hotel & More tulajdonosával több beszélgetést is meghallgattattak az érdeklődök rádiókban, online beszélgetőműsorokban. Érdekes és hasznos témák kerültek terítékre a turizmusról, szálloda üzemeltetésről, arculatváltásról, covid hatásról.
Belevág az online szállásközvetítésbe a Hotel & More Holding
2019. Szeptember 10.
Erős lépéssel nyitja az őszt a Hotel & More Group. A cégcsoport átvette a SzállásOutlet üzemeltetését és 50% tulajdont szerzett az online szállásfoglalással foglalkozó felületet üzemeltető Hotelio Zrt-ben.
Nevet váltott a Waberer’s Club Hotel. Üdvözli Vendégeit a Világos Hotel Balatonvilágos!
2019. Augusztus 29.
A Waberer’s Club Hotel arculatváltáson ment át a napokban, immáron Világos Hotel Balatonvilágos néven várja a pihenőket.
Az Utazó magazin év szállodaüzemeltetője elismerését a Hotel & More Hotel Management kapta.
2019. Június 14.
Átadták „az utazó” magazin szavazása alapján 2018 legjobb turisztikai szolgáltatóinak járó díjakat 2019. június 13-án, Budapesten, ahol a Hotel & More Hotel Managementet is díjazták.
Két Hotel & More ház is Magyar Turizmus Minőségi Díjat nyert!
2018. Szeptember 2.
A Magyar Turizmus Minőségi Díj a Magyar Turisztikai Ügynökség által 2006 óta meghirdetett, európai minőségirányítási elvek alapján működő programja, amelynek aktuális, 2017. évi pályázaton a 2018. augusztus 30-i díjátadóján a Hotel & More Holding két szállodája is elhozta rangos díjat.
Hotel & More Group - több mint szállodaüzemeltetés
2018. Április 9.
Új névvel jelent meg a magyarországi szállodaüzemeltető cégek palettáján Klemm Balázs, a Hotel & More Group tulajdonosa. Az új név mögött sokéves szállodaüzemeltetési tapasztalattal rendelkező csapat áll, akik a Service 4 You-ból kiválva szeretnék egyrészt folytatni az eddig megkezdett magas színvonalú tevékenységüket, másrészt új szemléletet vinni a megszokások uralta piacra, új ötleteket adni a már meglévő szolgáltatásokhoz. Mindezt kiegészítve hotel célú ingatlanfejlesztésekkel.
előző ... 3456789 ... következő