Hírek

2013. Január 2.
2013. január 1. nappal a Service4You az Orosházi Városüzemeltetési és Szolgáltató Zrt-vel megkötött management szerződés keretében közreműködik az Alföld Gyöngye Hotel*** és Konferenciaközpont üzemeltetésében Orosháza-Gyopárosfürdőn.

Az Alföld Gyöngye Hotel*** és Konferenciaközpont az Orosháza- Gyopárosfürdői Gyógy- Park és Élményfürdőtől 800 m-re található.
2012. December 29.
Jó hír a szakmának az év utolsó napjaira: nem ragadnak benn az év végéig fel nem használt, 2011-es kártyafeltöltések. A SZÉP-kártyákra tavaly feltöltött összegek 2012. december 31. helyett 2013. május 31-ig költhetők el. A Magyar Közlönyben, december 28-i dátummal megjelent rendeletében a kormány módosította a Széchenyi Pihenőkártya kibocsátásáról és felhasználásáról szóló kormányrendeletet. Ennek értelmében a kormányzat azoknak a SZÉP-kártya tulajdonosoknak biztosít lehetőséget 2013. turisztikai előszezonjában az elektronikus utalványösszeg beváltására, akik a 2011-ben kibocsátott kártyájukon lévő juttatást az eredeti határidőig, 2012. december végégig nem tudták elkölteni.
2012. November 29.
Már csak pár hétig lehet beváltani az üdülési csekkeket, amelyekből közel 480 ezer darab van még forgalomban - tájékoztatta a Nemzeti Üdülési Szolgálat (NÜSZ) Kft. szerdán az MTI-t.
2012. November 12.
A közelgő ünnepi szezonra való tekintettel a Service4You által üzemeltetett szállodák közül a Hotel Aquarell**** Ceglédben, a Hotel Palace**** Hévízben, a Grand Hotel Aranybikában***, valamint a Club Kehidában és a Hotel Majerikben megkezdődött az ajándékutalványok értékesítése.
2012. November 6.
A Tök jó buli lesz versenyünk nyertese Kis Ágnes (Debrecen). Neki lesz lehetősége, hogy a résztvevő szállodák közül az általa kiválasztottban másodmagával 3 napra / 2 éjszakára, félpanziós ellátással a vendégünk legyen. Sok szeretettel várjuk!
2012. Október 25.
A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége ismét közzé tette Trendriportját, melyben a január-augusztusi időszak tendenciáit foglalja össze. Az összefoglaló szerint az STR riportban szereplő 31 város között az idei év első nyolc hónapjában Budapest szállodái szobafoglaltságban a 24. (Athént, Bratislavát, Bukarestet, Lisszabont, Madridot, Milánót és Vilniust megelőzve), nettó átlag szobaárban a 29. (Bratislavát és Vilniust megelőzve), nettó REVPAR-ban a 28. (Bratislavát, Bukarestet és Vilniust megelőzve) végeztek.
2012. Október 18.
Hamarosan elérkezik a Halloween időszak. Gondoltunk hát egyet, négy lett belőle...
A Service4You által üzemeltetett szállodák közül a ceglédi Hotel Aquarell****, a hévízi Hotel Palace**** és a Hotel Majerik, valamint Kehidakustányban a Club Kehida Aparthotel összefogott és meghirdeti a „legkreatívabb Halloween tök 2012” versenyt.
2012. Október 9.
A Központi Statisztikai Hivatal legfrissebb adatai szerint a belföldivendég-éjszakák számának növekedési üteme (+6,0) idén először haladta meg a külföldiek esetében regisztrált értéket (+4,5%). A szállodai vendégforgalom 12%-kal élénkült, melyben a négycsillagos házak szerepe volt meghatározó. A kereskedelmi szálláshelyek árbevétele folyó áron 12%-kal nőtt.
2012. Szeptember 25.
Szobafoglaltságban jól teljesített júliusban Budapest, az átlag szobaárakat tekintve azonban csak a 28. helyen végzett a vizsgált 31 európai nagyváros közül – közölte a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége (MSZÉSZ), a nemzetközi és hazai szállodaipar 2012. január-júliusi teljesítményéről szóló értékelésében.
2012. Szeptember 18.
A hosszan tartó jó idő hatására a válság kezdete óta nem tapasztalt forgalmat értek el a balatoni vendéglátósok, az önkormányzatok pedig közel ötödével növelték idegenforgalmi bevételeiket – írta a Napi Gazdaság. A nyolcvanas évek közepén nyaralt annyi belföldi utazó a Balatonnál, mint az idei főszezonban - derül ki a Balatoni Regionális Fejlesztési Tanács adataiból.
2012. Szeptember 16.
A külföldivendég-éjszakák számának növekedését (+8,9%) a belföldiek csökkenése (-1,1%) mérsékelte. A szállodákban kedvezően alakult a vendégforgalom (8,2%-os volt az élénkülés), melyben a négycsillagos házak szerepe volt meghatározó. A kereskedelmi szálláshelyek árbevétele folyó áron 9,6%-kal nőtt. A külföldi vendégek 1458 ezer vendégéjszakát töltöttek el a kereskedelmi szálláshelyeken, számuk 8,6, az éjszakáké pedig 8,9%-kal nőtt 2011 júliusához viszonyítva.
2012. Szeptember 16.
Szeptember elejétől Vincze József a Service4You Hotel Management által üzemeltetett Hotel Aquarell**** Cegléd igazgatója.
előző ... 101112131415 következő